Az őszi megújulás keretében: Biztos, hogy jó a hajszíned?

Muszáj volt megkérdeznünk Angélát, a színek és stílusok tudóját, hogy mennyire fontos a hajunk színe, ha a harmónia és a szépség nyomában járunk. Mi tagadás, nagyon…

Fested a hajad? És tudatosan választod meg a színét? Vagy szeretsz kísérletezni? Akkor biztosan megfigyelted már, hogy bizonyos árnyalatok mellett szebbnek tűnik a bőröd is, míg mások mellett fakónak, furcsának látod az arcod. Elárulom a titkot: ha tudod milyen színtípusba tartozol, akkor az egyértelműen meghatározza a hajfestésben is a mozgástered. Ezért van az is, hogy színtanácsadás alkalmával nemcsak a sminkcuccokat nézzük át együtt, hanem beszélünk a számodra ideális hajszínről is. Így nincs több kellemetlen pillanat, vagy csúnya mellényúlás, amibe bizony néha még a sztárok is belenyúlnak…

Eva Longoria

Eva egy tüzes déli típus, hogy tél-ősz vagy ősz-tél, arról megoszlanak a vélemények, én az első mellett teszem le a voksom, de a képek szempontjából a lényeg, hogy mindenképp valamelyik sötét színtípusba tartozik..ezért is veszíti el gyönyörű karakterét az arca amint egy vörösesszőke mellett teszi le a voksát.

Cameron Diaz

A színésznő minden bizonnyal élénk tavasz típus, ami egy világos típus, ezért öregíti és keményíti meg a vonásait a sötétbarna haj. Szerencsére erre Ő is hamar rájött. (Ezen a fotón a sötét haj mellett a sminkjét is erősen elszúrták).

Kim Kardashian

A polihisztor celebnő tett egy durva kitérőt a szőkék földjére, de nagyon rosszul tette…ez már- már a vizuális környezetszennyezés kategória. Ez remek intő példa lehet minden természetesen sötét hajú nő számára..ne akarjanak szőkék lenni, mert nem fog jól állni…inkább erősítsék azt ami szép, a gyönyörű mély hajszínt.

Nicole Kidman

A szintén tavasz típusú természetes vörös színésznőből a bal oldali képen egy fáradt nyár típust csináltak, ezzel külső adottságainak pont az eszenciáját dobták kútba, ugyanis semmi sem mutat mesésebben egy természetes vörös hajjal, mint az életteli, vidám, élénk üde meleg tónusok.

Kate Winslet

Végül egy ellenpélda, avagy amikor a vörös kevésbé előnyös, mint a hamvas szőke Kate Winslet esetében legalábbis mindenképp érvényes ez a megállapítás. Hát igen, aki hideg színtípusba tartozik ne festessen meleg tónusú hajszínt, mert elég disszonáns lehet az összkép.

 

Kiemelt kép: L’Oreal

 

Comments Disabled