Tárgyak, amelyektől jó kedvünk lesz!

Vedd magad körbe inspirációval! Néha az embernek rossz napja van, és ilyenkor nagyon könnyen fel tud dobni egy pozitív üzenet. Ismered az érzést, amikor kedvenc feliratos pólóddal üzensz a világnak? Van még néhány ötletünk!

 

Egyedi pólóban mászkálni nem csak a tinédzserek kiváltsága! Hogy van élet a „Be Happy!” feliraton is túl, ennek bizonyságára hoztunk egy szerintünk elég vagány darabot!

Itt találod

Igen, ez egy sünis párna. Ajándékba is adhatod, de akár magadnak is elmondhatod minden reggel: Szeretlek! Már csak egy mosoly hiányzik és indulhat a nap!

Itt találod

A Táblácska egy magyar cég, akik mindenféle boldog és emlékezetes alkalmakra készítenek, nos, táblácskákat. Mi az egyedisége és az ötletessége miatt imádjuk!

Itt találod

Ki nem szeret esténkén bekuckózni egy puha takaróval és egy filmmel, amit már ezerszer látott, mégis mindig jó kedve lesz tőle? Na ugye! Már csak egy stílusos kiegészítő kell hozzá, és indulhat a film maraton!

Itt találod

Az sem baj, ha esik, hiszen ezzel az ernyővel az egész utcát felvidíthatod. Mosolyt fakaszt, ez nem is kérdés.

Itt találod

Lassan belépünk a gyertyás esték világába is. A Yankee nagy kedvencünk, és mivel az orgona illatát nem csak tavasszal szeretjük, ez a kedves üzenet, duplán kedves nekünk, így szeptember vége felé is!

Itt találod

A fürdőszobát se hagyd ki! A Pom-Pom, ami egy csodás termékeket készítő és forgalmazó natúr kozmetikai cég, egy egyedi ajándékkal készült, amelynek neve: Érezd jól magad! szeretet csomag. Benne minden, amitől tényleg jól érezheted magad!

Itt találod

 

 

Comments Disabled