Az örök farmer: idén ősszel így viseld!

Megkértük Angélát, hogy nézzen szét a farmer piacon, és avasson be minket abba, hogy ha mostanában indulunk beszerző körútra, akkor mit érdemes a kosarunkba rakni!

Jeggings

Azaz = jeans+leggings, kétségkívül a szezon egyik újdonsága. Ez ugye nem nadrág és nem is harisnya, ezért MINDIG olyan felsővel, kardigánnal, pulcsival viseld, ami szigorúan takarja a fenekedet. A felső hosszának megválasztása pedig függ a csípőd szélességétől is: tudjátok, ahol a legszélesebb vagy, ott sohasem érhet véget a felsőrész! A jeggings tipikusan csizmához való nadrág, így lassan aktuális lesz. Még annyit, hogy érdemes a szűk jeggingshez laza felsőt viselni, így könnyed és fiatalos lesz az összhatás.

Bokalengetős fazon

Amíg az időjárás engedi, viseljétek bátran ezeket a fazonokat, akár magassarkúval, akár egy szép félcipővel, vagy épp tornacipővel. Ha vastagabb a vádlid, akkor viszont nem javaslom ezt a fazont, hiszen fölöslegesen kapna extra figyelmet.

Egyenes és bővebb fazonok

Ha nem vagy nádszálvékony, akkor sem kell lemondanod arról, hogy divatos légy, pusztán körültekintőbben kell megválasztani a számodra legideálisabb szabásvonalat. Már régen nem csak a slim fazonok hódítanak, visszatértek ugyanis a bővebb szárú és az egyenes nadrágok is.

Éljen a bőrhatás!

Bőrnadrág helyett választhatod a bőrhatású farmert. Stílusában nagyjából ugyanazt kapod, de egy farmer nyilvánvalóan olcsóbb, mint egy szép bőrnadrág.

Márványhatású koptatás

A 80-as évek végén, 90-es évek elején volt először menő ez trend, ami most újra itt van. Retro hangulat tehát, azonban szintén óvatosan viselendő, hiszen optikailag ugyanúgy nagyobbnak mutatnak ezek a nadrágok, mint a hagyományos koptatású farmerek.

Comments Disabled