A legjobb őszi búvóhelyek

Ha te is azok közé tartozol, akik imádnak ősszel utazni, kirándulni, bejárni az ország szépséges tájait, akkor ezekből (is) válogathatsz!

Viszonylag nehéz azt mondani, hogy válogass, amikor mindegyik csodálatos. De nézzük a mi listánkat, amely tetszés szerint bővíthető!

Palócz Ház Terényben (Baba- és gyerekbarát hely!)

Akinek pici babája van, pontosan tudja, hogy a szállások közül nehéz kimazsolázni azokat, ahol a „gyerekbarát” nem csak azt jelenti, hogy van a reggelihez kakaó. Ebben a vendégházban babaőr, mixer, csúszda, pelenkázó és minden van!

A Palóc vendégház egész évben várja pihenni vágyó látogatóit a Nógrád-megyei kedves kis faluban, Terényben. Terény, Budapesttől 95 km-re, a Kelet-Cserhát Természetvédelmi körzet területén található.

A közel 1000 m²-es kertben álló, vályogtégla, fagerendás mennyezetű, 100 éves „hosszú ház” 10 fő részére nyújt szálláshelyet. A Palóc vendégház felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik.

tereny

 

Itt találod: http://www.palochaz.hu/hu

Miklós Csabi pincéje

Kedvenc móri borászunkat aligha kell bemutatni. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy a móri pincészet mellett most már ki is aludhatjuk a kóstolás fáradalmait (evés, ivás, mulatás, hát mi rossz van abban?) Mondjuk a programot: zsíros deszka és bor, séta és nevetés, alvás, aztán mehet előröl! Van még kérdés? Na ugye…

mcs2

mcs

mcs4

Itt találod: http://www.mikloscsabi.com/

Hazai Provance Vendégház

Ezzel a névvel nehéz mellé nyúlni, szerencsére, a fotók alapján úgy látjuk, hogy a ház berendezése, szolgáltatásai megfelelnek a várakozásnak. Ha balatoni (kapolcsi) romantikára vágysz, érdemes ellátogatni ide, igazi pihentető környezet, levendula illattal, friss levegővel!

provance1

p4

p3

Itt találod: http://hazaiprovence.hu/

Galambszeri Vendégház

Akik már jártak, ott biztosak benne, hogy Magyarország legvarázslatosabb vidéke az Őrség. Ez a vendégház egy igazi kincs, szinte egy a természettel, télen és nyáron is várja pihenni vágyó lakóit. Gyönyörködj te is a benne!

orseg

o3

o2

Itt találod: http://www.szallasorsegi.hu/

Magtár Vendégház

Nagyrédén, a Mátraalján bukkantunk erre a csodás helyre, ahol (szerencsére) a tulajdonosok arra is ügyeltek, hogy megőrizzék a magtár eredeti gerendáit, hangulatát. Apartmanokat bérelhetünk akár 10-15 fő részére is, szóval nagyobb családi rendezvényekhez, céges bulikhoz kitűnő választás.

dio-940x375

dio3

dio2

dio

Itt találod: http://www.magtarvendeghaz.hu/

Ha nincs lehetőséged most elutazni otthon is varázsolhatsz magadnak romantikus hangulatot. Olvasd el cikkünket ITT.

gsbox_banner

 

Comments Disabled