A mi kedvenceink … a nagy Good Stuff színvallás…

Történt, hogy ma reggel valaki feldobta a nagy kérdést: mi az a dal, amitől jó lesz a kedved? Néhány perc múlva persze már mindenki a kávéját szorongva bulizott a monitor előtt..

Morell Eszter, grafikus:

“Hogy mi a sztori? Ez egy ilyen buli után haza  gyaloglós, vidám dal volt. Még amikor jártam bulizni…haha!”

Kocsis-M. Brigitta, szerző:

“Nekem erről a számról mindig az jut eszembe, amikor az egyik nagy szerelmemmel Balatonfüredről vonatoztunk át Balatonfenyvesre, nyár végi, alacsony napsütésben, badacsonyi bort füredi “borfesztes” pohárból kortyolgatva a vonaton, közben pisztáciát ropogtatva, és iszonyatosan szabadnak éreztük magunkat. Nem tudtuk, mi lesz, hogy lesz, csak éreztük, hogy sodródunk, hogy fiatalok vagyunk, hogy MOST jó…”

Deákváry-Hák Vajk András, szerző:

“Miután hazajöttem Amerikából és megvettem a legelső CD-lejátszómat, aztán kb. másfél hónapon át minden délután az erkélyünkön lógtunk az egyik legjobb barátommal, bömbölt a zene, tele voltunk tervekkel, h mi lesz velünk egyetem alatt/után, közben meg Villám Géza annyit játszotta ezt a dalt, h meg kellett vennem CD-n is.”

Ferencz Ildikó, szerző:

“Fiatal korom kedvenc zenekara. Még most is tisztán emlékszem, az érettségi bulin reggelig táncoltunk a Dire Straits-re. Megvannak a kazettáim, igaz lejátszó már nincs hozzá. Néha vasalás közbe most is “rázok” rá egyet-egyet, teljesen felpörgök tőle!”

Ragány Angéla, szerző, stylist:

“I will survive! Imádom!”

Illés Mária, szerző:

“Nekem mostanában ez! A nyári melegben erre táncoltam a legtöbbet például unokatesómmal is Olaszországban miközben sminkeltük magunkat az esti partyra. Most pedig az irodában a gép előtt ülve táncolok forró kávéval a kezemben…”

Hidasi Judit, főszerkesztő:

“Ez a dal, már csak koránál fogva is tinédzser kori emlék. Viki barátnőmmel rengeteget néztük a tévét és ugráltunk, buliztunk, délelőtt is akár. Ha bármikor meghallgatom inspirál. Örök kedvenc!”

 

Comments Disabled