Elfoglalt mami Avon “gyorstesztje” – megéri elolvasni…

Közhelynek hangzik, de kétféle nő van: aki “avonozik”, és aki nem. Sokáig én is követtem az Avon újdonságait, de sajnos már évek óta nem volt katalógus a kezemben, így nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy két remek új terméket tesztelhetek!

Avon Advance Techniques száraz sampon

Azzal kezdeném, hogy én vagyok az, aki miatt feltalálták a száraz sampont: kisgyermekes anyuka, vékony szálú, gyorsan zsírosodó, szögegyenes hajjal. Miután a kedvenc márkám gyártását megszüntették, szinte az összes jelenleg a piacon kapható és nem méreg drága száraz sampont kipróbáltam, de sajnos egyik sem hozta az elvárt eredményt. Az Avon száraz samponja viszont jó választásnak bizonyult.

Használata a szokásos: fúj, bemasszíroz, hatni hagy, kifésül, formáz, örül. Illata elsőre kicsit erősnek tűnik, de pár perc elteltével kifejezetten kellemes, lágy illatfelhő marad csak utána. Használata után a haj frissebbnek és testesebbnek hat, simán el tudjuk bliccelni a hajmosást még egy napig. Tovább sajnos nem, de az idő szűkében szenvedők tudják, hogy már az az egy nap is kincset ér!

Hogy mi mindenre jó még azt nézd meg itt:

Avon Nutra Effects intenzív hidratáló testápoló chia magokkal

Sajnos kifejezetten link vagyok, ha testápoló használatról van szó: legtöbbször elfelejtem, ha viszont eszembe jut, akkor nincs kedvem vacakolni vele (pedig hát tudjuk, hogy maximum 2 percet vesz igénybe jól bekenni magunkat), így nagyjából havonta egyszer használok testápolót. Ez sajnos meg is látszik a bőrömön: száraz, fénytelen, néhol hámlik. A tél és a hideg idő beköszöntével pedig napról napra egyre rosszabb a helyzet.

Az Avon Nutra Effects intenzív hidratáló testápolója azt ígéri, hogy 6 napos használat után akár 48 órára is hidratálja a bőrt. Hat napig minden zuhanyzás után alaposan bekentem magam az Avon testápolójával: állaga nagyon kellemes, nem ragadós, gyorsan beszívódik, az illata pedig elképesztően finom. A púderes, könnyed, tiszta illatot még a használat után órákkal is érezni lehet a bőrön. A hatnapos teszt után abbahagytam a használatát és vártam, hogy mi történik a bőrömmel. Csodák csodájára valóban napokig puha és hidratált maradt, észrevehetően javult az állapota. Azóta hetente egyszer vagy kétszer használom, és úgy tűnik ennyi elég is a puhaság fenntartásához. Remek választás azoknak, akik rövid idő alatt szeretnék látványosan hidratálni bőrüket ebben a zimankós időben.

gsbox_banner

 

Comments Disabled