Karácsonyi kozmetikum katalógus

Nehezen igazodsz el a sok termék közt? Ebben a kivételes anyagban most mentőövet dobunk: nézd meg a fürdőszobát, mondjuk a terméket! Ha szeretnél idén igazán jól választani, akkor olvass tovább!

Egy biztos: ápoló kozmetikumokkal nem tudsz mellé lőni, minden nő szereti, ha kényeztetik, ha illatos, krémes kozmetikumokkal lepik meg. A kínálat ugyanakkor hatalmas: nehéz választani, illatban, állagban is bődületes mennyiség áll rendelkezésünkre. Különösen nehéz dolgod van, ha olyan ismerősnek választanál, akiről nem tudod, mit használ.

Ha már jártál a fürdőszobájában, a lakásában, akkor kicsit könnyebb dolgod lesz, mert néhány párosítást megcsináltunk neked!

A “Provance őrült”

Talán vele van a legkönnyebb dolgunk, hiszen imád mindent, ami levendulás, natúr, pihe-puha, illatos és egy kicsit provance-i.

provance

Ő az, aki saját fűszernövényeket nevel a konyhájában, és a fürdőszobájában is csak a természetes dolgoknak van helye! Szerencsére, a magyar Napvirág Manufaktúra idén is csodálatos és gazdag csomagot állított össze, amivel nem hibázhatsz! Az ünnepi válogatás tartalmaz egy testvajat, szappant, fürdőgolyót, csokis ajakírt – és csak 4990 forintba kerül. A Goodstuff szerkesztősége korábban már kipróbálta a Napvirág termékeit és a natúr kozmetikum mániás főszerkesztőnk is ajánlással látta el a levendulás szappanukat! Nagyon szeretjük a Napvirágot, mert szuper áron, nagyszerű termékeket vásárolhatunk tőlük.

napvirag_karacsony_kis_meret

A webshopot itt találod: www.napviragszappan.hu

A “modern chic chick”

Napjaink tudatos vásárlója, aki elolvassa a termékek összetevőit is, mindig van a táskájában egy kézkrém, de neki az is számít, hogy a fürdőszobájában a dizájnhoz passzoló termékek legyenek! Biztos, hogy érdekli a grafika, és a divat is, bár többnyire drágább és letisztult szabásvonalú ruhákat választ magának.

zold

A kozmetikumoknál nagyon fontos neki, hogy natúr termék legyen, ami akkor is sikkes, ha fekete táskájából veszi elő – egy gyors krémezésre. A Calena egy német termék, amely természetes anyagokból készül, ugyanakkor az elfoglalt, modern nőkre van szabva, mind kiszerelésében, mind kinézetében. Gránátalmás, birsalmás, és citromfüves termékeiket a Goodstuff Shopban is megtalálod!

granatalma_testapolo_vaj

Az arany díva

Ő az, aki pontosan tudja, hogy mit ken a bőrére – és azt alaposan meg is válogatja. A lakása, az öltözéke is mindig elegáns, imádja körbevenni magát prémium termékekkel.

gold

Hogyan válasszunk neki kozmetikumot? Válasszunk olyat, ami külsőleg és “belsőleg” (tartalmilag, összetevőileg) is tökéletes.

brilla_arc

 

“Bevallom, hogy a Brilla kozmetikumok irányában magas elvárásaim voltak, hiszen rengeteg terméket teszteltem, próbáltam már az elmúlt húsz évben, mióta magazinos újságíróként, főszerkesztőként dolgozom. A Brilla azonban maximálisan megfelelt az elvárásaimnak. Mivel a bőröm, és én is túl vagyunk már a negyvenedig életévünkön, fontos volt, hogy egy komplett, de egyszerű napi rutint tudjak kialakítani, ne kelljen több lépéseben a testápolással, és az arcápolással órákig bíbelődnöm. Az argán olaj már magában nagyon  vonzó volt, és a natúr tusfürdőt a család többi tagja is elorozta tőlem, kellemes, tápláló és utána nincs szükség krémezésre, olajozásra. Ugyanakkor nem ragad! De a kedvenc mégis az Argán Gold arckrém, amit én este használok, de a hatása másnapig tart. Az érdekessége, hogy a meleg, száraz levegő ami éjszaka a lakásban van, nem árt így a bőrömnek. Féltem, hogy nehéz lesz, hogy nem issza majd be a bőröm, de nem ez történt! Ezer százalékig elégedett vagyok vele, nagyszerű termék!”

Hidasi Judit, főszerkesztő

 

A Brilla webshopot itt találod: www.brilla.hu

A karácsony mániás

Mindenkinek van olyan barátja, akinek jókedvét (szerencsére!) az sem rontja el, hogy decemberben idegesebbek az emberek. Ő már novemberben az ünnepekre készül, a lakást felöltözteti, kidekorálja, és az Adventi időszakban körbelengi őt valami varázslat, és a sütemények fahéjas illata.

kari

Muszáj őt imádni, mert örök gyerek maradt, és nekünk csudijó az ő közelében. Ha már láttad a Yamuna idei téli kollekcióját, akkor biztos ő jutott eszedbe. De ha nem, akkor mi most ajánljuk ezt a csupa vaníliás, fahéjas, sütemény illatú kollekciót, aminek minden darabja maga a vidámság!

A Yamuna téli kollekcióját keresd a Jászai téri üzletben, vagy a www.yamuna.hu webshopban!

A hókirálynő

Csupa fehérség, csupa elegancia, csupa modern sikk! Ő az, akit gyerekkorunkban elképzeltünk, jaj de szeretnénk ilyenek lenni! Ha megjön a tél fehér kabátot és sapkát ölt, ez az ő ideje! Imád mindent, ami fehér, ami tiszta, ami világos.

hokiralyno

Biztosan tudjuk, ő valami kékvérű híresség lehet inkognitóban. Ha délutáni teára hív bennünket lopva nézzünk körül a fürdőszobájában, biztos, hogy csupa természetes dolgot, és csupa illatos csodát találunk! Bátran ajánljuk a Magister valamennyi termékét, amelyet igazi, hozzáértő kezek készítenek! Az Ádventi csomagot már 3990 forintért megvásárolhatod, de ha magad válogatnál össze finom Levendulás habkrémet, vagy vaníliás arcradírt keresd fel a cég megújult honlapját! (A Magister termékeit a Goodstuff Shopban is megtalálod!)

A Magister Product szuper termékeit itt találod: www.magisterpruducts.hu

Az elfoglalt mami

Az ő fürdőszobáját jól ismerjük! Többnyire van benne egy két gyerek, pelus, popsikrém és kupi. Jó, persze, meg lehet szakadni a takarításban, de maminak ezer más dolga van!

mami

Könnyítsd meg te is, és válassz neki olyan ajándékot, ami neki és a gyereknek is jó! A Herbarting termékeit mi is teszteltük már, és nagyon szerettük.

herbarting_termekkep_babatestapolo_250_web

Őszintén megvallva ez az a kozmetikum, amit az ember a gyerekének vesz, aztán ő használja el! A Goodstuff Shopban megtalálod, de ha saját kollekciót szeretnél irány a cég webshopja! (Plusz információ: a Herbarting natúr kutyakozmetikumokat is készít, azt se hagyd ki!)

www.herbarting.hu

A karibi hangulat megszállottja

Mivel ő egész évben a nyarat várja, jó ha karácsonykor is szem előtt tartod ezt, és nem veszel neki korcsolyát! De mit szólnál egy igazi, kókuszos termékcsaládhoz, aminek mind a három darabját beszerezheted? A Dear Body termékei között testvajat, tusfürdőt és testpermetet is találsz a Shopban!

karib

Rendezzetek karibi karácsonyi bulit kókusz likőrrel, kókusz golyóval, grillezett husival! Lehet, hogy beleszeret az ünnepekbe, és könnyebben kihúzza majd júniusig!

A monokróm mániás

Viszonylag könnyű dolgod van vele, mert bármi, ami fekete és fehér, azt ő imádja. Mások talán unalmasnak találják, de biztos, hogy még nem jártak a szuper modern, elegáns lakásában. De jön a kérdés: mit vegyünk neki karácsonyra?

black_2

A Soins termékeit bátran ajánljuk, és az már csak hab a tortán, hogy a csomagolásuk fekete és fehér. Korábban már teszteltük a Soins termékeket, és azóta csak jobb lett a “felhozatal”, mert a cég, idén ősszel útjára indította az Alma őssejttel készülő Ránctalanító krémet is!

soins

A Soins termékeket itt találod: www.soins.hu

A “Country – girl”

Hejhó! Őt mindig farmerben látjuk, kényelmes flanel ingben, csizmában és tökéletes arcbőrrel. Ideje nagy részét a természetben tölti, és azt jól is ismeri. Nehéz lenne neki mást választani, mint csupa természetes anyagokból készülő krémcsodákat.

coutry_2

A fürdőszobája és a lakása is kellemes, meleg, természetközeli. Úgy képzeljük pattog a tűz a kandallóban, gyertya ég a párkányon.

6_pt2_48e734fd

Válassz neki a VeraNatura Manufaktúra termékei közül! Imádni fogja!

www.holisztikuselet.hu

A szappangyűjtő

Mindenki gyűjt valamit – ő szappanokat. Mindig van a fürdőjében, és a ruhái között is húsz, harminc darab, amit nézegetni, illatozni is szeret!

szappan

szappan_2

Számára a szappan nem használati tárgy, hanem dizájn darab, szinte berendezési eszköz. Imádja minden formában, és illatban. Mivel nehéz olyat választani, aminek igazán örülne válassz olyat, ami összetételében natúr, viszont az illata és a külseje (!) is elegáns. A Marilla Szappanok ilyenek! Akár sószappant, selyemszappant vagy shea vajas, mákos szappant választasz, egyben biztos lehetsz: nem fogsz csalódni!

07hol

A Marilla Szappancsomagjait megtalálod a Goodstuff Shopban, de a www.marillaszappan.hu oldalon is!

gsbox_banner

Comments Disabled