5 nagyon tipikus pár az éjszakában, akiktől herótod van

Legyünk őszinték, velük már mindannyian találkoztunk. Lehet, hogy te is ilyen vagy? Olvasás csak saját felelősségre és humorral kéretik!

Ahogy az évek múlnak, és az ember családja gyarapszik, egyre kevesebb az idő… nagyjából bármire. Ám néha, azokon a bizonyos estéken, amikor kimozdulunk, észrevesszük magunkon, hogy sokkal kritikusabban szemléljük az éjszaka résztvevőit.

Mivel az időnk drága és becses, (és soha semmire nem elég), gyakran elmerengünk az idegesítő tényezőkön. Már egyáltalán nem mindegy hová megyünk, milyen zene szól, lehet-e majd taxit fogni éjszaka, mennyire lesz hideg egy szál szoknyában és harisnyában, van-e kedvünk éjszakázni, és ha van, akkor azt kikkel töltjük el.

Ezekre a párokra már szingliként is furcsán néztem, mióta öreg vagyok és pöffeszkedő családos (köszi, Bridget Jones!) kifejezetten nem értem, hogy miért csinálják.

A csókolózósok

86d197e0-570b-0132-0b59-0eae5eefacd9

Ez már tiniként is riasztott, de akkor legalább volt rá magyarázat, csórók voltunk, nem volt lakás, se kocsi, valahol áldozni kellett a szerelem oltárán. De könyörgöm, egy “harminc-sok”, negyvenes pár miért is matat egymás szájában egy nyilvános helyen? Mert otthon nem lehet? Miért? Egyszer a gyerek is elmegy aludni. Egy válasz lehet: megmutatni, hogy még mindig lángol a tűz… Na persze. Kösz nem. Ha annyira lángolna, azt látnám a nyáltengeren át is.

Fapofáék

Ha végiggondoltunk minden tényezőt (lásd fent) és a hideg, a kényelmetlen cipő, és minden fáradtságunk ellenére nekivágunk az éjszakának, akkor nem értem, hogy “fapofáék” miért nem maradtak otthon. Oké, azt értem, hogy nem minden megy hibátlanul, de aki meg sem próbálja magát jól érezni az miért is mozdul ki?

DC with bell

Vannak persze vicces “Fapofáék” akiket azért hívnak meg a többiek, mert örökös dünnyögésük leginkább egy angol sitcomba illenék, de az egy másik történet. Ez a pár talán sznob, vagy nem tudják hogyan kell mulatni. Jó hír, hogy általában néhány röviddel lehet javítani a hangulatukon.

A rokizósok, esetleg salsa és rumba táncosok

fredastaire

Nem a tánctudást irigyeljük kérem szépen, se nem a jókedvet. Sokkal inkább a lábunk fáj, miután ez a pár végiglejt a parketten. Azt már tudjuk, hogy az ember (szerencsére) nem csak akkor áll össze egy kettősre, ha már kitanulta az Én táncolnék veled! sorozat összes részét, azt azonban kár lenne tagadni, hogy többségünk nem Fred és Ginger. Van néhány imádni való férfi egyed, aki néhány sör után a társaság összes hölgytagját megtáncoltatja, és ha ez történetesen a mi hapsink, nagyon büszkék vagyunk rá, hogy még szingli barátnőnket is meg tudja nevettetni. De. Vannak ŐK, akik mosoly nélkül, széles csípőmozdulatokkal és begyakorolt, három órán keresztül ismétlődő koreográfiával nyomják egész este, ugyanazt a négy lépést. Ugye ismeritek ti is ezt a típust?

5 „anya és apa”, akitől falra mászol

Amikor egy párnak gyereke lesz, anya és apa születik. De még valamik lesznek: szülők. Így együtt. Kovács apuka és anyuka, akik a kis Kovács Marci szülei. Irritálóak. A többiekkel meg is beszéled ezt. Ne legyen bűntudatod, rád is van egy jelző, téged is kidumálnak a hátad mögött. (Humorérzékkel felvérteződve tessenek …

Akiknek semmi nem jó

Olyanok, mint “fapofáék” csak hangosak. Mindennek hangot adnak, főleg a nemtetszésüknek. Hideg van, rossz a zene, rossz a kaja, nem elég “kárcos” a bor, (ööö… mi?) hangos a zene, ja és rossz, és egyáltalán. Egyáltalán minek jöttetek el? Ők azok egyébként, akik soha nem javasolnak helyet, vagy programot, viszont soha semmi nem tetszik nekik. Általában nekik egyébként egymással van bajuk. Egymás társaságában nem érzik jól magukat.

NlWGQ

A “Milyen cuki a gyerekünk megnézel egy videót?”-ék

Neeeeee. Gyereket neeeee! Éppen azért vagyok ilyen boldog, mert a miénkre éppen a nagyi vigyáz. (Bocs, de tényleg.) Szóval egy fotót mutathatsz. Maximum. Aztán hozzál egy felest, hogy elfelejtsem, hogy anya vagyok, és holnap kezdődik elölről a szekatúra.

thanksbutno

+1: A “Bepótoljuk az elmúlt éveket ezért muszáj neked is bulizni velünk!”-ék

Már a parkolóban el szoktuk őket veszíteni. Na nem fizikailag, hanem mentálisan. Laposüvegük a buli előtt kiürül, és a fent felsorolt idegesítő párosból legalább kettőt produkálnak. És nem a fapofát és a kritizálóst.

raw

Általában másnap reggel nem emlékeznek semmire, így nekünk kell őket felvilágosítani néhány fotóval és videóval. Küldés után töröljük ezeket, hálásak lesznek érte néhány év múlva, amikor a gyerekeiknek prédikálnak az alkohol rémes hatásairól.

Úgyhogy amikor már sokadjára próbálod elrejteni ezt az arcodat…

971

…akkor gondolj arra, hogy nem vagy egyedül – és lehet, hogy mi is épp ilyenek vagyunk nekik. Ami sovány vigasz, de legalább tudjuk, hogy nem csak mi szenvedünk! 😉

Comments Disabled