A szürke öt árnyalata: ők a legsármosabb ezüstrókák negyven felett

Talán Richard Gere tehet az egészről, de tény, hogy a Micsoda nő! óta a legtöbb modern lányregényben már nem a szőke herceg a nyerő, sokkal inkább az érett, férfias kisugárzás, valamint az őszülő halánték a favorit. S hogy az ezüstrókák divatja egyáltalán nem tűnik múló szeszélynek, arra álljon itt bizonyságul egy csokornyi napjaink legszemrevalóbb példányaiból.

Jon Stewart (54)

01 Jon Stewart

A Comedy Central tévécsatornán futó The Daily Show sztárja, színész, közéleti személyiség, komikus. Játszott hősszerelmest a Szeress, ha tudsz! című filmben Gillian Anderson oldalán, Adam Sandler legjobb barátjaként poénkodott az Apafejben, de feltűnt szerkesztőségünk kedvenc karácsonyi komédiájában, a Segítség, karácsonyban is. Remek humoránál talán csak a tekintete emlékezetesebb.

George Clooney (55)

02 Clooney

A kategória abszolút éllovasa, a playboy, a sármőr, aki bár játszott megannyi sikerfilmben, sőt, még a Denevérember jelmezét is magára öltötte a rosszemlékű Batman és Robinban, mégis élete végéig a világ kedvenc Ross dokijaként fogják emlegetni a Vészhelyzet című sorozatnak köszönhetően. What else.

Anderson Cooper (49)

03 Anderson Cooper

A CNN hírcsatorna egyik legismertebb arca, saját bevallása szerint már a húszas évei kezdete óta őszül. Hófehér, mindig jólfésült frizurája mára legalább annyira a védjegyévé vált, mint kemény, mellébeszélést nem tűrő kérdései egy-egy riportja során.

John Slattery (54)

04 John Slattery

Először talán Carrie Bradshaw polgármesteri babérokra törő, a hálószobai vízi sportért lelkesedő politikus pasijaként figyelhettünk fel rá a Szex és New Yorkban, hogy aztán a Lila akác közben is bonyodalmakat okozzon a Született feleségek között. Azóta a Mad Men – Reklámörültek ügynökségvezetőjeként követhettük figyelemmel, miként éli a szivarfüstben, brandyben és szebbnél szebb nőkben dúskáló playboyok életét.

Matt LeBlanc (49)

Hollywood Foreign Press Association And InStyle Celebrate The 2016 Golden Globe Award Season

Joey, a nem túl tehetséges, de annál nagyobb szoknyapecér színész szerepével robbant be a Jóbarátokban huszonegynéhány esztendővel ezelőtt. Tíz év után karaktere saját sitcomot kapott, ezt követően pedig a Sikersorozat című komédiában játszotta saját magát. Mostanság a Top Gear című autós magazinműsor egyik állandó műsorvezetőjeként látható leggyakrabban a képernyőn.

Szóval joggal kijelenthetjük: az ősz az új szőke, éljenek a deresedő, sármos férfiak!

Comments Disabled