Ezektől olvadnak el a férfiak…

Mi nők hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a pasik csak a tökéletes kinézetű nőkre buknak. De ez nem igaz! Ugyanis egy szexi fehérneműnek, a ragyogó megjelenésnek vagy a tökéletes alaknak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy a férfinak mit tartanak vonzónak.

Reggeli nyújtózkodás

1Jó, a pasasok tényleg bírják a miniszoknyát és a magas sarkút, de egészen el tudnak olvadni egy reggeli hálóinges kéjes nyújtózkodástól is.

Laza és természetes haj

2

Képesek vagyunk egy vagyont költeni fodrászra, hogy ragyogó és tökéletesen beállított hajkölteménnyel távozzunk, pedig a férfiak pont a természetesen leomló hajzuhatagot szeretik.

Smink nélkül

3

Bármilyen hihetetlen, de van az a férfi, aki lázba jön, ha egy nőn nincs smink. Bár biztos mi vagyunk a cinikusak, amikor kétségeink merülnek fel, ha negyven évesen smink nélkül kéne az utcára kilépnünk.

Kerek has

4

Ellentétben azzal az általános közvélekedéssel, hogy a pasik a lapos és kockás hasat imádják, megnyugtatólag közöljük, hogy sokkal jobban bejön nekik, ha kicsit lágyabb és kerekebb az a pocó.

Ráncok

5

Ezek a fránya ráncok is csak minket zavarnak, mert a férfiak kifejezetten bírják és irtó vonzónak tartják a ráncokat, mert azok az anyaságról és az élettapasztalatról árulkodnak.

Jó étvágy

6

A férfiaknak mindig is tetszettek az olyan nők, akik nem aggódnak a súlyuk miatt, és vacsora alatt nem a kalóriákat számolják, hanem jóízűen esznek. De azért ne essünk át a ló túloldalára, és az első randin ne habzsoljunk.

Szemüveg

7

Tinédzser korunkban mindent elkövettünk, hogy ne kelljen hordani utált szemüvegünket, pedig most több szempontból is jó hasznukat vesszük. Egyrészt látunk (és ez már fontosabb, mint a hiúságunk), másrészt a férfiak érdeklődőnek, magabiztosnak és függetlennek tartják a szemüveges nőket.

Fehér fürdőruha nyom

8

Általában bosszankodunk, ha meglátjuk a fürdőrucink le nem sült nyomát testünkön, pedig igazán nem szükséges, mert a férfiakat ezt abszolút nem zavarja, sőt néhány pasit egyenesen elbűvöl ez a kontraszt.

Maxi szoknya

9

Idáig azt hittük, hogy csak mi jövünk lázba a maxi szoknyáktól, de most kiderült, hogy még a pasik is, mert egy felfedeznivaló titkot sejtenek alatta. Még ha több ezerszer is látta a férjünk a meztelen lábunkat, ez a ruhadarab akkor is beindítja a fantáziájukat.

Pucér lábfejek
10

Jócskán elmúltak már azok az idők, amikor egy nő lábát a nászéjszakán látta meg a férfi. Még szerencse, mert egy rakat férfit elolvad ettől a végtagunktól.

Jó tudni, hogy a férfiaknak nem feltétlenül az tetszik, amit mi gondolunk. Ezért a legjobb, ha úgy nézünk ki, ahogy nekünk jól esik, mert attól érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben és ez még annál is fontosabb, hogy a pasik mit gondolnak.

 

 

Comments Disabled