Apák napjára, vagy más napokra…

Joggal mondják az édesapák, hogy egy kicsit ők is szeretnének *több* meglepetést kapni. Ez most egy olyan válogatás, aminek akár most szombaton (apák napja lesz!), akár az év bármelyik napján örülnének!

Tudjuk, hogy legtöbbször az a gond, hogy nehéz nekivágni a városnak és nem is mindig azt kapod, amiért elindultál. Ez a négy tipp mind online rendelhető, mind magyar termék, és mind kézzel készül! Szerintünk igazi meglepetés lesz, akár apák napjára, akár más napokon is!

 

Nusky Toys az egész családnak

A GoodStuff olvasóinak már bemutattuk diát, a nőt, a Nusky Toys mögött! Nála minden termék egyedi, és minden kérés, álom teljesül! Idén már férfiaknak/apukáknak is készít saját terméket, akár a gyerek(ek) rajzaival, akár a születési dátumokkal ellátva! Nézzetek szét ITT! 

African Spa, hogy a strandon is dögös legyen, és a szakálla is ápolt legyen

Az African Spa kézzel készült szakállápolóit már talán nem kell bemutatnunk, hiszen közel két éve jelen vannak a piacon, kizárólag természetes anyagokból, olajokból készítik kozmetikumaikat, és a Facebook oldalukon csak ötcsillagos értékeléseik vannak. A kiváló minőségi szakállápolók mellé, most új kiegészítők érkeztek: kézzel készült, afrikai mintás törölközők. Elegáns fekete színben – tökéletes ajándék minden igényes férfinak!

Nézzetek szét ITT! 

Csipkelengye, mert a fürdőszoba is fontos

Ha a matróz minta passzol a párod stílusához, akkor sem kell a tengerpartig szaladnod vásárolni! A Csipkelengye csapata minden szezonban új kollekcióval áll elő, és többnyire a férfiakra is gondolnak!

Nézzetek szét ITT! 

Férfi arckrém, csupa természetes összetevővel, magyar műhelyből

A férfiakat sem szeretnénk kihagyni a természetes bőrápolás öröméből. A Magister arckréme kifejezetten a teremtés koronáinak arcbőr szerkezetét figyelembe véve lett kialakítva, a férfi arcbőr hidratálására és ápolására. Selymesen puha arcbőr borotválkozás után? Minden nő vágyálma egy ilyen arcbőrt megérinteni, megsimogatni, megcsókolni! Ugye hölgyeim?

Nézzetek szét ITT! 

 

Ha több terméket is szeretnél ajándékozni a párodnak, nézz szét a Goodstuff Shopban, ahol férfiaknak szóló ajándékokat is találsz! Rakj bele négy terméket a dobozodba, és fizess az egész csomagért csak 5990 forintot!

Válogass ITT! 

Comments Disabled