13 őszinte vallomás arról, hogy PONTOSAN mikor jött a szerelem

Elcsípni a pillanatot nem könnyű, mégis évek múlva is emlékszünk rá, hogy akkor és ott történt.

1. Tudtam, hogy beleszerettem akkor, amikor először kellett elválnunk egymástól. A vonatnál álltam és mázsás súlyként nehezedett rám, hogy most néhány hétig nem találkozunk. Elképzelhetetlennek tűnt a rám váró időszak. Nélküle.

2. Megvigasztalta a síró kishúgát. Ahogy ölbe vette és átölelte pontosan tudtam, hogy ő az az ember, akinek a legnagyobb a szíve, aki a legkedvesebb mind közül. Egyszerűen a tekintetében láttam magunkat. A jövőnket.

3. Volt egy kedvenc dalom, amit évek óta hallgattam. Nem volt éppen vidám, de én szerettem. Amikor először mondtam neki, hogy mennyire fontos nekem rám nézett és rázta a fejét, hiszen neki is ez volt. Tudom, hogy ez apró dolog, de akkor nálam sok minden eldőlt.

4. Egy esti séta alkalmával történt. A kék ruhája volt rajta, amit annyira szerettem. Valahogy más színe volt tőle a hajának, és a szemének. Ránéztem és elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ennyi volt.

5. Nagyon prózai volt: egész éjjel fogta a hajam amíg hánytam a szülinapi pezsgőtől. Másnap reggel a pékségbe ment reggeliért és gyógyszerért. Velem még soha senki nem volt ilyen kedves.

6. Hallottam, hogy énekel a fürdőszobában. Minden reggel. Azt gondoltam, hogy ennél pozitívabb napindítást nem is lehet elképzelni. Mosolyogtam a kávém fölött és hallgattam a hamis hangját. Mégis: boldog voltam.

7. A nevetése. Amikor először hallottam betöltötte a teret.

8. Egy barátunk hozott össze minket, és én nagyon izgultam előtte, mert nem hiszek a vak randikban. Amikor megérkeztem és leültem csak ennyit mondott: “Nagyon ideges vagyok, szóval ha nem akarsz velem beszélgetni inkább menj el nyugodtan.” Borzasztó helyes volt, és őszinte. Szinte azonnal horogra akadtam.

9. Szilveszterkor a barátainkkal ünnepeltünk, és ez volt az első alkalom, hogy táncolni láttam. Borzasztó volt. Ugyanakkor nagyon felszabadult és vidám. Ketten együtt vagyunk hülyék azóta.

10. Csak néhány hete voltunk együtt, amikor balesetet szenvedett és kórházba került. Csak ültem mellette és imádkoztam, hogy jobban legyen. Hirtelen elképzelhetetlen volt, hogy nélküle éljek.

11. Egyszerűen csak ott volt: szeretem.

12. Hajnalban arra riadtam, hogy azt álmodtam megint egyedül élek. Megfogtam a kezét, és elaludtam újra. Abban a pillanatban kitisztult minden.

13. Amikor először csókolóztunk borzalmas volt! Én mégis újra meg akartam csókolni…

Nézd meg ezt is:

A szerelem örök, mesélik ezek a képek…

Összeszorult szívvel nézzük ezt a párt. És csak azon tűnődünk, vajon nekünk lesz-e részünk ebben a csodában? Irina Nedyalkova pillanatok alatt világhírűvé vált fotósorozata. Ugye milyen csodálatos? Forrás: BoredPanda

 

No Comments