10 kortalan tipp a kortalan dívától, Audrey Hepburn-től

A szépséges színésznő nem csak a filmvásznon alkotott maradandót, hanem elegáns öltözködésével is belopta magát a szívünkbe. Olyannyira, hogy még most, évtizedek múltán is bőven meríthetünk inspirációt finom és elegáns stílusából. 

Bár már ötven év is eltelt azóta, hogy Audrey Hepburn Hollywood királynője volt, hatása a divat világában még mindig erősen érezhető. Sokan tanulhatunk tőle, kezdve az óriási napszemüvegek fontosságától, a vékony öv karcsúsító hatásáig. A legfontosabb pedig, hogy mindig higgyünk abban, az időtlenség felülmúlja a trendit.

Hangsúlyozzuk a derekunkat!

Manipuláljuk a kinézetünket egy övvel, legyen szó akár egy bővebb vagy szűkebb szabású ruháról. A színésznő is bátran cserélgette a vékony és a vastag öveket.

Vegyünk kölcsön valamit a férfiaktól!

Egy csokornyakkendő, egy csinos zakó és máris eltipeghetünk egy menő bárba a barátnőinkkel.

A vörös rúzs mindig tökéletes

Egy vörös rúzs bármelyik ruhát feldobja, legyen szó hétköznapi farmeres viseletről vagy elegáns ruháról.

Ruházzunk be egy kényelmes, lapos sarkú cipőbe!

Egy igényes, jó minőségű és kényelmes cipő, akár egy életen át társunk lehet.

Mindig legyen a kezed ügyében egy óriási napszemüveg!

Ha el akarsz tűnni a kíváncsi szemek elől és nem akarod, hogy megismerjenek, akkor egy ilyen hatalmas napszemüveg egészen biztosan a tökéletes fegyver.

Az egyberészes fürdőruha hatalma

Legnagyobb örömünkre újra hódítanak az egyberészes fürdőruhák. Az ilyen egyszerű darabokat látva egészen biztosak lehetünk benne, hogy a finom elegancia is lehet szexi.

Mutassuk meg a bokánkat!

Egy nadrág, amelyből éppen, hogy csak kilátszik a bokánk, megint csak nagyon elegáns. Ráadásul lapos vagy magassarkúval is felvehetjük, mindig csinosak leszünk.

A kis fekete

Egy egyszerű kis fekete ruha bármilyen alkalomhoz illik és a siker is garantált. Legyen szó randiról, színházról, temetésről minimum egy darab minden nőnek kell.

A sokoldalú csíkos póló 

.

Ezt is megtanultuk már Audrey-tól, hogy egy egyszerű csíkos póló rengeteg mindenhez passzol. Farmerhoz, szoknyához, strandra, de még akár más mintákhoz is.

Minden fekete

A szép színésznő már számtalan titokba beavatott bennünket és mind között a legjobb: a fekete sosem lehet sok. Tetőtöl- talpig feketét viselni egyrészt karcsúsít, másrészt a sikk netovábbja.

Nézd meg ezt is:

Audrey és Párizs

Tudtad, hogy Audrey Hepburn az az amerikai színésznő, aki a legtöbbször forgatott Párizsban? Fedezzük fel vele ezt a csodálatos várost! „Párizs nem arra való, hogy átszálljunk egyik repülőről a másikra” – mondta Audrey Hepburn a Sabrina című filmben Humphrey Bogartnak – hanem arra, hogy megváltoztassuk a szemléletünket.” Hogyan kell egymilliót lopni?

No Comments