Hirdetés (X)

Hírességek, akik padlót fogtak, de fel tudtak állni

Nem könnyű dolog a népszerűség: néha amilyen könnyen jön, olyan könnyen megy is. Sok híresség bukta el a karrierjét egy szempillantás alatt egyetlen hiba miatt. És vannak azok, akik elbuktak, de újra felálltak, hogy utána még fényesebben ragyogjanak.

Ben Affleck

Ben karrierje olyan, akár egy hullamvasút: egyszer fent, másszor lent. Pályájának csúcsát kilencvenes es évek végén  érte el, amikor egy elnyerte az Oscar-díjat a Good Will Hunting forgatókönyvéért. Aztán a kétezres évek elején hatalmas zuhanásba kezdett: elnyerte az Arany Málna-díjat többek között a Daredevil című filmmel és jelölték az Armageddon és a Pearl Harbor-ben nyújtott alakításáért. 2012-ig nem is büszkélkedhet túl nagy sikerekkel, de nem lenne olyan nagy színész, ha 2015-ben nem támadt volna fel és tört volna újra a csúcsra.

Angelina Jolie

A válás minden nőt megvisel, pláne valakit, aki ilyen sok gyermek édesanyja. Nem csoda hát, hogy Angelina szépségére is hatással volt mindez. Az utóbbi években a tavalyi volt az egyetlen év, amikor a színésznő egyetlen filmet sem forgatott, miközben negyven kilóra fogyott. Az idén viszont már szerencsére egyre több olyan fotót látni róla, amelyen újra virágzik és örömmel láttuk, hogy a sok új feladat hatására újra akcióba lendült. Szurkolunk!

Vince Vaughn

Színészi pályája már a nyolcvanas években elkezdődött, de csak a Jurassic Park második része és a Bárbarátok című alkotások hozták meg számára az áhított hírnevet. A kétezres évek elején csak bugyuta kis komédiákban kapott szerepet, mert nem tartották elég jó színésznek egy fajsúlyosabb alkotáshoz. 2015-ben végre bizalmat szavaztak neki a True Detective nevű tévé sorozatban és ez végre átlendítette a holtponton.

Mel Gibson

Bár a Rettenthetetlen című filmmel óriási hírnévre tett szert, színészi pályája mégse töretlen. A brilliáns színésznek sokszor meggyűlt a baja a sajtóval és az alkohollal, ráadásul mindenféle vallási kinyilatkoztatásai miatt kritikák áradatát kapta. Egészen 2017-ig úgy tűnt, hogy csillaga végleg leáldozott, de a Fegyvertelen Katona című film újra visszaadta régi népszerűségét.

Reneé Zellweger

Reneé a szingli nők szimbólumává vált a Bridget Jones naplójával, majd 2014-ben sokkolta rajongóit, “új” arcával, ami miatt kisebb nyilatkozat-háború alakult ki. (Plasztika, avagy sem?)  Hogy emiatt tartott-e szünetet nem tudjuk, de a Bridget Jones harmadik részével ismét magára talált, mi pedig nagyon szeretjük, még mindig. Hajrá Reneé!

Alec Baldwin

Alec Baldwin volt az igazi macsó, aki sármjával minden nő fejét egy csapásra el tudta csavarni. Amilyen jóképű volt fiatalon, olyan jóképű most is őszes hajával. Sajnálatos módon volt egy köztes időszak, amikor alkotói válságban volt. Bár szerepelt sokféle filmben, mégse ért el velük átütő sikereket. Majd A Stúdió című tévésorozattal számos díjat nyert és újra a népszerűség útjára lépett.

Britney Spears

A kilencvenes években az egész világot elbűvölte arcával és hangjával, igazi pop-ikonná vált. De a népszerűség visszaütött, amikor is a kétezres években már mindenki csak alkohol és drogproblémáival foglalkozott. De Britney is győzni tudott, hiszen kikecmergett életének veszélyes szakaszából.

Robert Downey Jr.

Iron Man Tony Starkjaként és Sherlock Holmes-ként is fantasztikus színész pályája sem volt töretlen, ugyanis meggyűlt a baja a törvénnyel, így némi időre börtönbe kellett vonulnia. De ő is összeszedte magát, kimászott a mocsárból és korábban nem ismert magasságokba emelkedett.

Christina Aguilera

Az angyal-hangú és édesarcú lány, túl két terhességen és egy kemény váláson, olyan slampos lett, hogy elképesztő nagy nemtetszést váltott ki rajongóiból. De Christina nem hagyta annyiban: újra tökéletes formába hozta magát.

Macaulay Culkin 

Senki sem számított rá, hogy a Reszkessetek betörők egykori gyereksztárja valaha visszatér az életbe. Drogos, alkoholista, öngyilkos hajlamú. Elég kemény címkék voltak ezek, de idén úgy néz ki, hogy ő is elég erős hozzá, hogy felálljon. Remélhetőleg a Changeland című film újra a siker útjára tereli őt. Mi mindenestre nagyon szurkolunk.

Forrás:brightside.me

No Comments