9 film, amelyben együtt játszott legendás szülő és gyermeke

Volt már olyan, hogy meglepő hasonlóságot fedeztetek fel egy filmben a szereplő jelenbeli és korábbi önmaga között? Vagy a főhős és filmbéli gyereke között? Kiderült, hogy ez nem minden esetben a véletlen műve.

Meryl Streep and Mamie Gummer

Este (2007)

Ebben a melodramatikus alkotásban Lola Wittenborn szerepe megoszlik anya és lánya között, azaz Meryl Streep és Mamie Gumer között, aki nyilvánvalóan örökölte édesanyja tehetségét is. Később a Dübörög a szív című filmben is játszottak együtt, itt viszont már anyát és lányát.

Laurie Metcalf and Zoe Perry

Agymenők (2007) és Young Sheldon (2017)

Zoe Perry és Laurie Metcalf is eljátsza Sheldon anyukájának szerepét, de különböző korban: Laurie az Agymenőkben, míg Zoe a Sheldon gyerekkoráról szóló sorozatban.

Kate Beckinsale and Lily Mo Sheen

Underworld – Evolúció (2006)

A film egyik jelenetében a fiatalkori Selene szerepét Kate lánya, Lily Mo Sheen játsza, és ha már itt tartunk, akkor említsük meg Kate férjét is, Michael Sheent, aki szintén feltűnik az alkotásban, mint a Lycan klán vezére.

Robert Downey Jr. and Indio Falconer Downey

Durr, durr és csók (2005)

Ebben a fekete komédiában Robert Downey Jr. fia Indio Falconer Downey játszotta a fiatal kis csaló, Harry Lockhart szerepét.

Susan Sarandon and Eva Amurri

Apa ég! (2012)

Nem először fordult elő, hogy Susan Sarandon lánya Eva Amurri megfiatalította édesanyja karakterét. Így volt ez ebben a filmben is, amikor a fiatalkori Mary McGarricle szerepét játszotta el.

Will Smith and Jaden Smith

A Föld után (2013)

Will és Jaden A  Föld után című kataszrófafilmben is az apa és fia szerepét játszották. A már nem is olyan kicsi fiúnál keresve sem találhattak volna jobb színészt a szerepre…

Jerry Stiller and Ben Stiller

Agyő, nagy Ő (2007)

Lehet, hogy nem tudjátok, de a Stiller családban is apáról- fiúra száll a tehetség. Bár Ben apukája manapság már nem nagyon vállal szerepeket, azért fiát néha kisegíti, mint ahogy ebben a filmben is, ahol ők is apa-fia szerepet játszanak.

Demi Moore and Rumer Willis

Sztriptíz (1996)

Demi Moore és Bruce Willis lányai már régóta otthonosan mozognak a film világában. A Sztriptíz a második alkotás, amelyben a nem kevéssé tehetséges Rumer szerepel, és ahol a főszereplő Erin lányát alakítja.

Kirk Douglas, Michael Douglas, Cameron Douglas

Túl nagy család (2013)

Ebben a remek kis alkotásban szinte az egész Douglas család képviselteti magát. Michael és fia, Cameron játszák Kirk karakterének fiát és unokáját. Sőt, a moziban még az idősebb Douglas felesége, Diana is feltűnik Evelyn Gromberg szerepében.

Szóljatok, ha eszetekbe jut még valaki…

Forrás: brightside.me

gsbox_banner

No Comments