Van néhány fotónk sztárokról, amint éppen *nagyon* civilek!

Néha úgy tűnik, mintha a hírességek bármit megengedhetnének maguknak. Pedig sokan vannak, akik teljesen hagyományos életet élnek: kertészkednek, sütit sütnek, levágják a gyerekeik haját. Pont úgy, ahogy mi is.

Liv Tyler: aki imád hétközapi anyuka lenni

A színésznőnek három gyermeke van és rengeteg időt is tölt velük. Ahogy a kicsik nagypapája, Steve Tyler is.

Lady Gaga: együtt alvás a kutyával

Koji egyike Lady Gaga három kis francia bulldogjának. Az énekesnő szereti elkényeztetni őket és látszólag ezt a kis kedvencek se bánják.

Shakira: körömfestés a szünetben

Az énekesnő többek között a maximalizmusáról is híres. Amikor lemezfelvétel van, szinte beköltözik a stúdióba. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja minden percet kihasznál.

Lucy Liu: saját magának és barátainak fest

A szép színésznőnek mindenre van ideje: kiállításra járni kisbabájával, filmet forgatni vagy éppen festeni egyet.

Gisele Bündchen: aki megtermeli, amit megeszik

A modell és férje, Tom Brady nagyon figyelnek, hogy mindig jó formában legyenek. A párnak egy dietetikus kifejlesztett egy organikus diétát, melyhez néhány alapanyagot saját maguk termelnek.

Liz Hurley: aki a kertészeken spórol

A híres színésznő egyszerűen imádja a kertjét. Itt jógázik, játszik a kutyáival és barbecue-t süt a barátaival. Minden interjújában elmondja, hogy mennyire szeret a városon kívül lakni, mert a vidéki élet energiával tölti fel.

Arnold Schwarzenegger: a család fodrásza

Úgy tűnik a Terminátor nagyon szeret fodrászkodni és még fia, Patrick haját is levágja, ha kell. Sőt, biciklivel körbetekerik a Földet is, vagy az Oktoberfesten népviseletben sört kóstolnak.

Anne Hathaway és az elpirulás

A fiatal színésznő mindig örül, ha másokat inspirálhat: elnyűtt farmerját levágja sortnak, mindenféle közösségi projektekben vesz részt és sose jön zavarba, ha magából kell viccet csinálnia.

 

Cameron Diaz: közös főzés a barátokkal

Cameron Diaz és Drew Barrymore a Charlie angyalai forgatása után nagyon jó barátnők lettek. Valamivel később Reese Witherspoon is csatlakozott hozzájuk és a lányok azóta is sok időt töltenek együtt.

Tom Hanks és mások autói

A színésznek szokása, hogy vadidegenek kocsijával fényképezkedik és úgy tesz, mintha az övé lenne. Mint ezzel itt, épp Budapesten…

Forrás: brightside.me

 

 

No Comments