Akik túlzásba vitték a plasztikai műtéteket…

Sajnos ahhoz, hogy valaki híressé váljon, ma már nem feltétlenül kell, hogy tehetséges is legyen. Ha sugárzóan szép, az már fél siker. De mi történik, ha a szépség megfakul? Néhányan nem tudják hogy hol kéne megállni.

 

Janice Dickinson, 62

Janice-nek jócskán voltak nehézségei az életben: kemény gyerekkor, tinédzserként mindenféle drogok, majd az emlőrákot is le kellett győznie. Elhatározta, hogy őszintén beszél magáról, ezért megírta emlékiratait, amelyben jó sok mondanivalója van, kezdve onnan, hogy harminchétszer szerepelt a Vogue címlapján.

Tori Spelling, 44

Egy híres televíziós producer lánya, és a negyvenes korosztály főleg a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismerheti. Első plasztikai műtétje tizenhat évesen volt, ekkor orrát és mellét megműttette, majd így tovább. Úgy tűnik ez utóbbi műtétek nem sikerültek túl jól. Egyébként boldog feleség és öt gyermek édesanyja.

Ashley Tisdale, 32

A színésznő sose csinált titkot abból, hogy plasztikáztatja magát. Orrplasztikáját például azzal magyarázza, hogy muszáj volt, mert nem kapott jól levegőt. Mostanra már túl van egy szájplasztikán és talán még egyéb műtéteken is, mert láthatóan nagyon megváltozott az arca.

Mary-Kate Olsen, 31

Még az Olsen ikrek rajongói sincsenek elájulva Mary-Kate legújabb változatától. Az ikrek eme fele már túl van színésznői karrierjén és  divattervezőként dolgozik, sőt azóta már férjhez is ment. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy a plasztikai műtétek megrögzött híve, hiszen alaposan megváltozott a szája, orra és arccsontja is.

Lindsay Lohan, 31

Lindsay bulizós élete mind megjelenésére, mind mentális állapotára nagy hatással volt. Legutóbbi rehabilitációja óta elhatározta, hogy egy-két helyen megműtteti magát, így feltöltette száját és nagyon úgy fest, hogy arca felső részén is történt egy és más.

Megan Fox, 31

Megan a tökéletes példa arra, amikor valakinek egyáltalán nincs szüksége plasztikai műtétre. A természet ritka kegyes volt hozzá, ennek ellenére ő mégis úgy érezte, hogy kell némi beavatkozás. A szájfeltöltéssel, az arccsontjának lefaragásával és új orrával inkább már egy műanyag babára hasonlít.

Rumer Willis, 29

Két színész óriás (Demi Moore és Bruce Willis) lányaként nem tudta elfogadni érdekes megjelenését, ezért ő is csak a plasztikai műtétekben látott lehetőséget. Nem nagyon kellett volna…

Kylie Jenner, 20

A tévés híresség nővére, Kim Kardashian nyomdokaiba szeretett volna lépni, ezért már tizenhét éves korától számtalan műtétet vállalt be “szépsége” érdekében. Szinte minden megvolt neki: melle, csípője, szája, orra… Jaj!

Bella Thorne, 20

Az első szájfeltöltése tizenhatéves korában volt, majd ezt követte következő évben az orrplasztika és a mellnagyobbítás. Biztos, ő is azt hitte, hogy ettől majd sokkal híresebb lesz…

Persze mindenki azt csinál magával, amit akar, de a kérdés, hogy megérte-e?

gsbox_banner

Forrás: brightside.me

 

No Comments