Néhány szexi dolog, amit a férfiak csak ősszel csinálnak (nem, nem az…)

Rengeteg okot tudnánk felsorolni, amiért szerintünk az ősz a legjobb évszak. A természet színes kabátja, a finoman melegítő napsugarak, a forralt bor és a lábunk alatt ropogó falevelek surrogása csak néhány a sok közül. De tagadhatatlanul a férfiak miatt is, mert vannak dolgok, amiket csak ilyenkor csinálnak és nagyon szexik.

Elkészítik a reggeli kávénkat

Az mindig nagyon figyelmes dolog, ha a másik csinál nekünk egy finom kávét vagy egy forró kakaót. Viszont semmivel nem lehet összehasonlítani azt az érzést, amikor a szeretett férfi – mialatt kint hullanak a fáról a falevelek – elkészíti nekünk a reggeli kávét. Pont úgy, ahogy szeretjük.

Hátunkra terítik a kabátjukat

Ez egy igazi őszi specialitás, hiszen télen a röpködő mínuszok miatt fájdalmas lenne szegénynek, ha levenné kabátját miattunk. Ahogy nyáron is, mert akkor nem nagyon fázunk. De a finoman hűvös őszi idő tökéletesen alkalmas arra, hogy felébressze a férfiakban a féltő gondoskodást. Első szavunkra önzetlenül lekapják magukról a dzsekit és puhán vállunkra terítik. Varázslatos őszi pillanat.

Amikor megisznak egy pohár vörösbort

Szerintünk nagyon szexi, amikor a szeretett férfival kiülünk egy bár teraszára és pokrócba bugyolálva magunkat megiszunk egy pohár zamatos vörösbort. Nem csak a vörösbor telt íze melegít fel ilyenkor, hanem az is, ahogy elnézzük a bort kortyolgató szexi férfit az oldalunkon.

Amikor segítenek a lakás őszi díszítésében

Hogy miért is szexi a férjünkkel vagy a barátunkkal együtt készülődni az őszre? Mert az állandó hétköznapi rohanásban alig van néhány pillanat, amikor tényleg egymásra figyelnénk. De ősszel lehet tököt faragni, elő lehet venni a mécseseket és a gyertyákat, néhány kültéri fényfüzért és miközben díszítünk és dolgozunk, mindenféléről tudunk beszélgetni. Olyan meghitt pillanatok tudnak ezek lenni, amire később is jó lesz visszaemlékezni.

Összekucorognak velünk egy bisztróban

Ez megint egy olyan dolog, amelyet csakis az év ezen szakaszában érdemes megtenni. Mert nyáron ki akarna összeizzadni a másikkal, míg télen valahogy kevesebb az ingerenciánk kitenni a lábunkat a lakásból. Úgyhogy csakis ősszel élvezhetjük ki igazán és idézhetjük vissza ezekkel a drága férfiakkal ezt a rég elfeledett érzést. Mert olyan jó beülni egy kis hangulatos étterembe és szorosan összebújni, mint amikor még kezdő kis szerelmesek voltunk.

Főznek nekünk 

Tudjuk, vannak a férfiak között néhányan, akik be vannak oltva az ellen, hogy bármit is elkészítsenek a konyhában. Pedig egy főző férfi elég szexi látvány. Még szerencse, hogy azért vannak néhányan, akik egész otthonosan érzik magukat a szakács szerepében és képesek néha egy kicsit így is kényeztetni bennünket. Valahogy mintha ősszel jobban elkapná őket a hangulat…

Kötött pulcsikat hordanak

Melyik férfi ne lenne még szexisebb egy puha és meleg pulcsiban? Nekünk Daniel Craig a kedvencünk a Tetovált lányban.

Szakállat növesztenek

Vannak, akik egész évben szakállat hordanak, de megfigyeltük, hogy vannak férfiak, akik az ősz beköszöntével kezdik növeszteni arcszőrzetüket. És ez is olyan szexi. Mint egy nagy északi viking, aki megbirkózik mindennel.

Együtt fürdeni 

Szerintünk minden férfi ezer örömmel áll kötélnek, ha megkérjük, hogy ugyan készítsen már egy forró fürdőt nekünk. Hát még ha a kinti hideg után együtt bújunk be a habok közé…

Amikor összebújnak velünk a tévé előtt

Jó, lehet, hogy ez nem kifejezetten őszi specialitás, mert egész évben jó összebújni, de képzeljétek még azt hozzá azt is, amint hazaértek a kinti hűvös időből és egy forró teával eheveredtek a kanapéra és megnézitek kedvenc filmeteket. Mindezt összebújva a puha takaró alatt.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Ezektől olvadnak el a férfiak

Mi nők hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a pasik csak a tökéletes kinézetű nőkre buknak. De ez nem igaz! Ugyanis egy szexi fehérneműnek, a ragyogó megjelenésnek vagy a tökéletes alaknak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy a férfinak mit tartanak vonzónak. Reggeli nyújtózkodás Jó, a pasasok tényleg bírják a …

No Comments