Panni arcápoló rutinja olajjal és hidratáló krémmel, amit nem felejt el használni…

Bár elég hiú nőnek tartom magam, sosem voltak problémáim a korommal, hiszen az év szerintem csak egy „viszonyszám”. Ám az kétségtelen, hogy mindent megpróbálok megtenni érte, hogy ez még hosszú-hosszú ideig ne jelentsen problémát.

Ezért döntöttem úgy, hogy az egészséges életmód mellett a bőrömre is odafigyelek, és kipróbálom az Evrée mélyhidratáló olaját és arckrémét. Nekem bevált!

Frissítő kényeztetés az arcnak

Bevallom, korábban többször is próbálkoztam külön éjszakai és külön nappali arckrémekkel, aminek általában az lett a vége, hogy egyik sem fogyott, mert gyakran megfeledkeztem a használatukról. Ezért is esett a döntésem a napszaktól függetlenül alkalmas Evrée kozmetikumra, így, ha lefekvés előtt ki is megy a fejemből; a reggeli sminkelés előtt kenem fel azt.

Igen érzékeny a szaglásom, ezért szinte elsődleges szempont a választásnál – holtversenyben a hatóanyagok és az ár-érték arány mellett- a termék illata; az Evrée hidratálója pedig kellemes, élénkítő, enyhén gyógynövényes aromájával rögtön megfogott (így érdekes módon; sem este, sem reggel nem felejtem el az arcomra kenni.)

Gyorsan beszívódik és hihetetlenül puha lesz tőle a bőröm, nem zsíros, inkább egy sűrű joghurthoz hasonlítanám az állagát. Könnyen szétoszlatható az arcon, így kis mennyiség is elegendő – ami szintén nem hátrány; a gazdaságosságát tekintve.

Marigold olajat tartalmaz, amit a körömvirág magjából és virágából nyernek és méltán híres gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatásáról, ami az én arcommal is csodákat tett, már két hét mindennapi használat után. Egyszerűen feszesebbnek érzem a bőröm és kevesebb a mitesszerem is.

Másik aktív összetevője a d-panthenol, amely a B vitamin előfutára és rendkívül fontos szerepet játszik a sejtek és szövetek felépítésében, működésében; kiváltképpen a hajat és a bőrt illetően. Kozmetikai termékek hatóanyagaként segíti a sebgyógyulást, a bőrregenerációt, gyulladáscsökkentő és kiváló hidratáló.

Többfunkciós szuperolaj – külsőleg

Az Evrée Essential 20+ hidratáló arckrém mellé beszereztem egy EVRÉE Essentials Oils mélyhidratáló olajat is, amivel szemben kezdetben szkeptikus voltam, mert az olajokkal eddig az volt a tapasztalatom, hogy borzasztóan rosszul adagolhatóak, eltömítik a pórusokat, és ragadok tőlük órákig.

Ám ezzel az igen gazdag, koncentrált növényi olajjal ez egészen másként volt: adagolója segítségével pont annyit (egy-egy cseppet) juttattam a nyakam környékére és bár, a termék-leírás ezt nem ajánlja, de én imádok kísérletezni; a száraz könyökömmel is csodákat tett! Az illata, a krémhez hasonlóan; szintén megbabonázott, ami a benne található tizennégyféle olajnak köszönhető: jojóba, avokádó, szőlőmag, mandula, rizs, napraforgó, liget szépe, rózsa-, muskátli olaj, körömvirág, levendula, eukaliptusz, grapefruit és citromfű.

Bár hál’ Istennek, én nem tartozom az igazán problémás arcbőrűek közé, de az összetevőknek köszönhetően, súlyosabb esetekben is alkalmazható, úgy, mint a gyulladt, rozáceás, ekcémák panaszok enyhítése.

Az Evrée arcápoló kozmetikumait összességében tíz pontosra értékelném, az alacsony áruk, az igényes csomagolásuk, az illatuk, az állaguk és a látványos hatásuk miatt. Minden húszas-harmincas éveit taposó hölgy piperekészletének alapdarabja ez a két értékes portéka.

 

Az Evrée mélyhidratáló olajat és arckrémet keresd a Krémvarázs.hu kínálatában! 🙂

Krémvarázs.hu a Facebookon!

No Comments