Sajnálom, de nem én foglak talpra állítani téged…

Szeretlek és veled vagyok minden nap és minden percben, ha tehetem. Megteszek mindent, ami tőlem telik, hogy boldog legyél, hogy jobban legyél. De “megjavítani” nem tudlak. 

Nem szeretném, ha félre értenél. A világot jelented nekem, és boldog vagyok, hogy egymásra találtunk.

Nem volt könnyű. Persze tudom, soha nem az, de nekünk különösen nem volt.

Sérülten jöttél hozzám, és én tudtam ezt.

Mégis, nem én vagyok az, aki megjavít, aki a mellkasára húzza a fejed, és egy pillanat alatt jobb lesz minden. Nem én vagyok az a nő, aki megfogja a kezed, kettőt csettint és minden problémád megoldódik.

Szeretném, hogy én legyek az, de ez nem lehetséges.

Én annyit tehetek, hogy minden törődésemmel és szeretettemmel veszlek körbe, otthont és meleget adok neked.

Úgy szeretnélek szeretni, ahogy még soha senki nem szeretett, ott lenni a sötét óráidban, amikor senki más nem lehet veled, erőt adni neked, amikor azt hiszed, hogy már minden elveszett.

Ezt, azt hiszem meg tudom tenni.

De egy fontos dolgot nem tehetek: nem menthetlek meg. Nem lehetek az, akitől ezt elvárod. Nem lehetek az, aki ezt megteszi.

Erre ugyanis csak egyetlen egy ember képes: te.

Neked kell megjavítani magad. Neked kell megtanulni szeretni magad.

A múltad sebeit és tragédiáit neked kell megoldanod, neked kell dolgoznod ezekkel a problémákkal, még akkor is, ha én melletted vagyok.

Én már megtanultam ezt, és még egy fontos dolgot: nem veszhetek el benned. Nem veszhetek el a te keresésedben. A keresésben, amit önmagad után indítasz.

Mert te is tudod, hogy kell, hogy jobban legyél.

Szeretlek, és adok neked annyit, amennyit csak tudok. Soha nem fordítok hátat a kapcsolatunknak, vagy neked, amikor szükséged van rám.

De a széthullott darabkákat nem én fogom összerakni. Csak segíteni tudok a folyamatban.

Ez a munka rád vár.

Én csak a kezedet fogom.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Szedd már össze magad, a francba is!

Hát nem tudod, hogy ez az egész cirkusz arról szól, hogy minden egyes zuhanás után talpra kell állnod? Hát pedig de. Nagyon is arról szól. Teljesen normális dolog, hogy néha térdre kényszerít minket az élet. Egy ponton mind érezzük úgy, hogy most elég volt, kiégtem, összetörtem, egyáltalán semmilyen kapaszkodót nem …

No Comments