14 sztárpár, akik tudják az igazi szerelem és boldogság titkát

A boldog házaspároknak közösek az ismérveik: harmóniában és szerelmesen élnek egymással már évtizedek óta. Nincs ez másként a hírességeknél sem, akik között sok olyan házaspárt ismerünk, akik példamutatóan, és viták nélkül élnek együtt, miközben nem hivalkodnak azzal, hogy együtt vannak.

De vajon mi lehet a titkuk? Egy-két elejtett félmondatból összecsipegethetjük a kiegyensúlyozott házasélet összetevőit. Jöjjön 14 sztárpár, akikről érdemes példát venni mindenkinek! 

Barbra Streisand és James Brolin – 19 éve házasok

Barbra hosszú utat járt be míg rátalált a boldogságra. Az színésznő 50 évesen találkozott James Brolinnal, akivel 19 éve alkotnak egy párt. Streisand szerint a kedvesség és a becsületesség a boldog házasság alappillérei.

Barack és Michelle Obama – 25 éve házasok

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Ez az idézet most tényleg megállja a helyét, hiszen Michelle Obama teljes támogatással férje mellett volt, amikor Obama megnyerte a választásokat, és természetesen azóta is, hogy Barack már nem az Egyesült Amerikai Államok elnöke. Michelle 25 éve támogatja jóban és rosszban férjét, akivel sokat nevetnek, és rengeteg közös szórakozást szerveznek, és nem hagyják, hogy ellaposodjon a házasságuk.
Gisele Bündchen és Tom Brady – 8 éve házasok
Klasszikus szerelmi történet Gisele és Tom szerelme, hiszen a világhírű szupermodell és sikeres sportoló olyan, mintha egymásnak teremtették volna őket. A párnak 2 közös gyermeke van, és sok nehézséggel megküzdöttek már együtt töltött éveik során és ez nem is tagadják. Gisele azonban mindig kijelenti, hogy biztos abban, hogy bármi történjen a férjét mindig támogatja mindenben, és ő a legfontosabb neki. Reméljük ez fordítva is így van!

Meryl Streep és Don Gummer – 39 éve házasok

1978-ban halt meg Meryl Streep barátja (John Cazale) rákban. A színésznő az utolsó percig vele maradt, és ebben Don Gummer támogatta, aki szobrászként dolgozott. A férfival annyira közel kerültek egymáshoz a beteg barát ápolása közben, hogy John halála után 6 hónappal egybe keltek. Meryl Streep szerint a jó házasság titka az, hogy mindig meghallgatja partnerét és megvitatják a problémákat.

Colin Firth és Livia Giuggiolli – 20 éve házasok

A színész felesége producer, tehát szakmabeli, és ez is közrejátszik abban, hogy stabil házasságban élnek már 20 éve. Colin szerint a házasság olyan, mint egy hosszútávú futás, ahol tudod, hogy nem hagyhatod el a pályát. A pár megpróbál sok időt együtt tölteni a munkájuk mellett, és nagyon figyelnek arra, hogy egymáshoz alakítsák a programjaikat.

Channing Tatum és Jenna Dewan – 8 éve házasok

A Step Up című táncos film forgatásakor ismerkedtek meg, és szinte azonnal egymásba szerettek, és 8 éve boldog házasságban élnek. Channing szerint ennek az a titka, hogy mindig megmondják, hogy hogyan éreznek. Ezt egy kicsit furcsa dologgal fejezik ki Jennával. Channing a legváratlanabb pillanatban teszi fel a “Mennyire szeretsz engem 1-10-ig terjedő skálán?” kérdést, és felesége mindig őszintén felel neki erre.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – 16 éve házasok

Brosnan egy televíziós interjúban azt mondta, hogy házasságuk titka az, hogy tiszteli partnerét, anélkül, hogy megváltoztatná őt. A színész szerint felesége egy csodás önálló személyiség, és Brosnan biztos abban, hogy ha nem fordítana elegendő időt Keely-re, akkor azt felesége tiszteletlenségnek venné és elhagyná őt.

Matt Damon és Luciana Barroso – 12 éve házasok

A jóképű színész egy átlagos lány vett feleségül. Luciana egy bárban dolgozott, most azonban főállású anyaként támogatja férjét, és ettől boldog, hiszen az életében a család állt mindig is az első helyen. Matt szerint, ha boldog a felesége, akkor ő is boldog. Egy fontos szabályt azonban mindig betart: 2 hétnél tovább sosem maradt távol a családjától.

Cindy Crawford és Rande Gerber – 19 éve házasok

A modell és az üzletember először 30 éve találkoztak, akkoriban még Cindy nem volt híres modell. A kapcsolatuk rövid ideig tartott, ám miután Cindy elvált Richard Gere színésztől, újra találkozgatni kezdtek. A barátságukból szépen lassan szerelem lett, és Cindy és Rande rájöttek, hogy ők együtt akarnak lenni. Cindy így nyilatkozott egy interjúban a házasságáról: “Barátként kezdtünk, és tudom, hogy Rande és én mindig barátok leszünk, bármi is legyen”.

John Travolta és Kelly Preston – 26 éve házasok

Amikor John és Kelly 2009-ben elvesztették 16 éves fiukat, úgy tűnt, hogy a házasságuknak vége. Szerencsére a pár a megtalálta a módját, hogy megbirkózzon ezzel a szörnyű veszteséggel, és megmentse családját. Travolta egyszer azt mondta, hogy az egyik dolog, ami valóban segített nekik az volt, hogy listákat kezdtek készíteni. Ide mindent feljegyeznek (azokat is amik házasságukban problémát jelentenek) és ezeket a listákat azután szépen átbeszélik és megoldást keresnek mindenre.

Kevin Costner és Christine Baumgartner – 16 éve házasok

A színész már túl van egy kellemetlen váláson (három gyermeke van az első házasságból, összesen 7), és igyekszik gondoskodni arról, hogy fiatalabb gyermekei sohase tapasztalják meg, amit az idősebbek átéltek az ex-feleséggel való viták során. Kevin teljesen biztos a második házasság stabilitásában, és úgy véli, hogy a házasságban tudni kell azt mondani, hogy “Sajnálom.” még akkor is, ha esetleg nem biztos, hogy nekünk van igazunk.

Cate Blanchett és Andrew Upton – 20 éve házasok

Sokan teszik fel a kérdést, amikor a színésznőre és férjére néznek, hogy vajon mit láttak anno egymásban? A házasságuk egyik titka, hogy ugyanazok a vágyak hajták őket és a világnézetük is nagyon hasonló, ezért nem unatkoznak egymás mellett. Ráadásul még azt sem titkolják, hogy közös email címük van, és megbíznak 100%-ig egymásban.

Bono és Alison Hewson – 35 éve házasok

Bono és Alison tizenéves korukban találkoztak, és a fiatalon kibontakozó szerelmük igazi családi összefogássá érett az évek alatt. Bono szerint a családi kapcsolatukat a szigorú menedzselésnek köszönhetik, és ebben a felesége nagyon profi.

forrás

gsbox_banner

No Comments