5 nyomós érv, hogy miért van szükséged egy FÉRFI barátra

Igen, mi hiszünk benne, hogy férfi és nő között is létezik! És akinek van ilyen barátja minden nap hálás érte. Mondjuk azt is, hogy miért.

Valahogy soha nem értettem, hogy miért állítják sokan, hogy nem lehetséges. Szerintem ez a vélemény degradáló, és azt feltételezi, hogy minden férfi, minden nőhöz vonzódik, és minden férfi minden nőt (csak) meg akar dönteni. Ez nem igaz. Mert például mi van azokkal a kapcsolatokkal, akik egyáltalán nem találják vonzónak egymást?

Álljon most itt öt indok, hogy miért jó, ha az ember lányának van egy férfi az életében, aki csak barát és semmi más.

1. A férfi szempont

Hány és hány alkalommal törtem a fejem azon, hogy mitévő legyek, az aktuális fiúval. És igen, a lányok, akikkel megosztottam minden bajom tündérek voltak, és akkor is engem mentegettek, ha én voltam a hülye. Míg a fiúbarátom, (nevezzük a továbbiakban FB-nek) simán elmondta, hogy én vagyok a hunyó. Sőt azt is, hogy legközelebb mi lehet a helyes lépés. Örök hála azokért a lúzer kapcsolatokért, amelyektől megmentett.

2. Mindig mosoly a vége

Érjen bármilyen rossz dolog, vagy csalódás egy FB addig nem enged felállni az asztaltól, amíg el nem mosolyodsz. Neki bátran kiöntheted a szíved, nem fog köntörfalazni, de tuti, hogy meg is nevettet. Vagy hoz egy vodkát szódával. Vagy kettőt.

3. Új dolgokat hoz az életedbe

Soha nem fogom elfelejteni életem első foci EB-jét, amit az FB-vel néztem végig, hogy mennyire izgalmas volt, hogy mennyire más volt, mint a csajokkal. Ahogy azt sem, hogy egy ilyen fiútól tanultam meg filmet vágni, vagy éppen autót vezetni. Örök élmény, és örök tapasztalat.

4. Egyszerűen nyugi van

Nem kell azon gondolkodnod, hogy mit, hová tegyél, hogy mi legyen a menü. (Persze ha éppen ahhoz van kedved, hajrá!) Szóval, amikor a fiú barátod jön át mozizni simán feldobhatod a lábad az asztalra, durrogtathatsz egy kiló popcornt, és máris indulhat a mozi. Csak lazulás és nyugi van!

5. Különlegesnek érzed magad

Talán ez benne a legjobb. Mert nem csak neked felüdülés vele lenni, hanem neki is az veled. Ő is bepillantást nyerhet a női szemlélet módba, tanulhat tőled dolgokat, és átélheti veled az igazi barátságot!

Hát nem csodás? De, bizony az! Ha van fiú barátod ne engedd el, mert kincset ér.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

11 apró részlet, amelyet sose vettél észre a Jóbarátokban

Bár a sorozat utolsó része óta is eltelt legalább tizenhárom év, azért még mindig ott ragadunk előtte. De ez a néhány érdekesség talán még a legnagyobb rajongóknak is új lesz! Találtunk néhány olyan részletet, amelyeket lehet, hogy korábban még ti sem vettetek észre. A híres-nevezetes kanapé valamiért mindig …

No Comments