Advertisement

16 lecke, amit egy *kemény* szakításból tanulunk meg

Mondhatnánk, hogy mindennek van jó oldala, még annak is, aminek nincs. És igazunk lenne.

1.Néha teljesen felesleges értelmet keresni benne. Nincs oka, csak megtörténik és kész. De ez sok más dologgal is így van az életben.

2. Megmutatkozik, hogy ki az igazi barátod. Ugyanis csak azok maradnak mellettünk amikor folyton unalmasak vagyunk, szomorúak és rossz fejek.

3. A világ nagyon szomorú hely is tud lenni. Még azoknak is, akik egyébként mindig pozitívan szemlélnek mindent. Ebből a leckéből megtanulhatod, hogy nem a napsütés lesz halványabb, hanem tőlünk függ, hogy hogy nézzük.

4. Soha még ennyire nem szeretted a kedvenc filmjeidet. A szakításhoz hozzátartozik a gyászidő, ami jó sok sírással jár együtt. Ehhez pedig néhány régi kedvenc segítő kezet nyújt.

5. Ugyanakkor eljön az a pont, amikor fel kell állni a kanapéról és ki kell kapcsolni a tévét.

6. Mivel magas szintre fejlesztetted a “reggel felveszem a boldog arcom” játékot, rájössz, hogy rajtad kívül hány, de hány embernek fájhat most a szíve. Empátiából ötös!

7. A kedvenc filmek után felfedezed a kedvenc zenéidet. Rengeteg pozitív energiát kapsz a szomorú dalokból, hiszen úgy érzed, csak neked szól, és más is túlélte már a kemény szakítást.

Tudtad, hogy a szomorú daloktól boldog leszel?

8. Nehéz ismét egyedül lenni. Szívszaggató érzés, hogy esténként nem kérdezi meg valaki, hogy milyen napod volt, hogy hogy érzed magad. Idővel rájössz majd, hogy sokan szeretnek és törődnek veled, és bizony a barátaidat, családodat nagyon is érdekli, hogy hogy vagy!

9. Néhány dolgot csak akkor tapasztalhatsz meg magaddal kapcsolatban, ha egyedül vagy.

10. Teljesen rendben van, ha este megiszol egy pohár bort egy nehéz nap után, és felhívod a barátod, hogy hallgasson végig. Te is megtennéd ugyanezt.

11. Egyedül lenni, és magányosnak lenni két teljesen külön ügy. És erre te is hamarosan rá fogsz jönni.

12. Ha megnézel néhány részt az éppen futó valóságshow-k valamelyikéből belátod, hogy a jelenlegi mentális egészséged egyáltalán nem is olyan gáz… Szóval nyugodtan nézz meg jó néhányat. Csak ne válj függővé!

13. A szakítás utáni kemény időszakban mindenki más boldogabbnak tűnik, mint te. Ez teljesen normális. Ne legyél féltékeny, inkább próbálj meg töltődni mások boldogságából.

14. Minél tovább kapaszkodsz a dühödbe, annál tovább fog tartani a regenerálódás.

15. A szerelem nagyon fontos dolog, azonban korántsem az egyetlen dolog, amiért érdemes élni.

16. Bővítsd a listád! Annyi mindent lehet szeretni!

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Tartozol magadnak azzal, hogy tovább lépsz!

Mindazoktól a dolgoktól, amelyek fájdalmat okoztak. Azoktól az emberektől, akik akadályoznak a gyógyulásban, a fejlődésben. Állj meg egy pillanatra és nézz körül az életedben. Lehet, hogy a hely, ahol élsz rendezett, és rendszerezett, de az életedben van néhány dolog, amit tisztába kell tenned. Mert megváltoztál. …

No Comments