3 kritikus pont az arcon, amire vesd be az Age protection-t!

Becslések szerint átlagosan 35-40 éves kor körül minden nőben erősödik az igény a különféle ránctalanító krémek rendszeres használatára. Szerencsére számos lehetőség közül választhatunk a ráncok enyhítésére, azonban nem árt körültekintően választani. Ebben segít a Schüssler arcdiagnosztika!

Élen a szemkörnyék

Fiatal korban a bőr bársonyos puhaságát többek között a hyaluronsavnak köszönheti. Az életkor előrehaladtával a hyaluron mennyisége csökken a szövetekben, és a bőr vékonyabbá, szárazabbá válik, mely kedvez a ráncok kialakulásának. A Schüssler-féle arcdiagnosztika szerint, ha a szem alatt a bőr hirtelen elvékonyodik, mélyülő mimikai -és szem alatti redők jelennek meg, a szövetek struktúrája kezd átalakulni.  A Schüssler Natur CosMedics termékcsalád Age Protection natúr szemkörnyék ápoló-és ránctalanító krémje a természet ajándékaival segíti a bőrt a megújulásban már a legelső ráncok megjelenésétől.

  • A prémium natúr szemránckrém emelt mennyiségű hyaluronsavat és naracsból kinyert növényi őssejtet tartalmaz.
  • Mindemellett olyan értékes összetevőkben gazdag, mint a hidratáló és frissítő hatású damaszkuszi rózsavíz, a körömvirág kivonat, a kókusz-és jojoba olaj, melyek együttesen enyhítik a szem alatti ráncokat.
  • A Schüssler Age protection prémium szemránckrémben található Schüssler-féle 10+11-es ásványi sók csökkentik a szem alatti duzzanatot és a enyhítik a mimikai ráncokat.

Arcod tónusa sok mindent elárul Rólad!

Ahogy az évek múlnak a bőr struktúrája is átalakul: csökken a rugalmasság, az elaszticitás, így a száj körül is redők jelenhetnek meg. Mielőtt plasztikai sebészhez fordulnál, jó, ha tudod a Schüssler Age protection termékcsalád nappali és éjszakai tagja 3-féle Schüssler-sót is tartalmaz, melyek támogatják a bőrt a megújulásban, hogy újra régi fényében ragyogjon.

Az Age protection mindhárom tagja a narancsból kivont növényi őssejtek és az emelt mennyiségű hyaluronsav mellett olyan értékes és főként természetes összetevőket tartalmaz, mint például az avokádó-, a shea vaj, a jojoba -és az argánolaj, melyek együttesen mélyen hidratálják és táplálják az igénybe vett bőrt. A gyorsan felszívódó Schüssler krémek magas hyaluronsav tartalma támogatja a kollagén megőrzését a bőr mélyebb rétegeiben is, ezáltal a bőr újra megtelik vitalitással, hidratálttá és üdévé varázsolja a bőrt.

Mondj búcsút a homlokráncolásnak!

Az évek múlásával a hyaluronsav mellett számottevően csökken a szépítő kovasav, azaz a szilícea mennyisége a szövetekben. Ezért a Schüssler Age protection prémium natúrkozmetikum család minden tagja tartalmaz Nr.11 Silicea Schüssler-féle ásványi sót, mely kifejezetten a homlokon kialakuló és a fül előtt megjelenő ráncok enyhítésében segíthet.

 

A Schüssler Natur CosMEDics natúrkozmetikumok nem tartalmaznak parabént és kőolajszármazékokat, használatuk nem csupán a bőrödnek kedvez: a környezeted is véded.

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen Neked!

A termékcsaládot ITT találod!

gsbox_banner

No Comments