Advertisement

Előrejelzés csillagjegy alapján 2018-ra – te elhiszed?

A horoszkóp mindig jó játék, még ha talán nem is minden formáját kell komolyan venni. Kukkantsunk most bele, hogy mit kínálnak a csillagok a erre az évre, de ne feledjük azt sem, hogy a sorsunkat mi irányítjuk! 

Kos
(március 21. – április 19.)

Eseménydús év lesz. Minimum eseménydús. Vigyázz, miről fantáziálsz, mert úgy lesz; minden majdnem pontosan úgy, ahogy elképzelted. A Kos hajlamos önmagának keresztbe tenni, ezúttal nem fog sikerülni.

Bika
(április 20. – május 21.)

Az önfelfedezés éve ez neked, ha Bika vagy. Megtudhatod, amit nem tudsz még magadról. Amit nem akarsz, azt is meg fogod. Nem kérdezed többé magadtól: ki vagyok én? Nem akarod majd tudni.

Ikrek
(május 22. – június 21.)

Zabszem! Légy résen, ahogy mondani szokás. Izgalmas lehetőségek egész sora vár rád jövőre, olyanok, amikhez képest a kötél nélküli bandzsidzsamping délutáni alvás.

Rák
(június 22. – július 22.)

Mindaz a remény és kívánalom, amit az eddigiekben magadénak tudtál, most egyszerre jön. Vigyázz nagyon! Lottózóba ne menj, nincs annyi üres szelvényük. Szilveszterig tedd sorba a vágyaidat, utána már nem lesz rá időd.

Oroszlán
(július 23. – augusztus 22.)

Nem lesz unalmas. Hétköznap is hétvége lesz. Csak bírd! Az emberi kapcsolataidra fátyol hullik, ami alól csak a neked tetsző részek lógnak ki majd. Hmm…
Amire ráeszmélsz 2018-ban: „Azért van nálad a kezed, hogy simogass vele. Akkor is, ha zsebre teszed.”

Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Ami eddig nem történt meg, most megtörténik. Emlékszel, mire vártál? Hát, jól teszed. Az jön most. Olyan lesz, amilyet akartál, és olyan leszel, amilyen akartál lenni. Reménykedj, hogy jól tudsz akarni.

Mérleg
(szeptember 23. – október 22.)

Jó lesz, végre képes leszel magadat vendégül látni az éltedben. 2018-ban megérdemelt pihenésedet töltöd a Lassú Víz partján. Aki ellened van, az is beléd szeret. Legyen menekülési terved arra az esetre, ha nem emlékszel az autogram-aláírásodra hirtelen.

Skorpió
(október 23. – november 22.)

Mindenkinek van saját farka, de nem mindenki képes csóválni. Harapdálni még a hülye kígyó is tudja, na, ennek vége! (Mármint a kígyónak nem okvetlenül, de ez itt a skorpió jóslata.) Szóval csóválás, ez lesz az év slágere! Ha hibát találtál magadban korábban, azt most keresd meg újra – és szeresd!

Nyilas
(november 23. – december 21.)

Semmi nem állíthat meg. Amit eddig fontolgattál, az most küldetés. És nem fontolgat téged. Te vagy az, meg kell csinálnod. Meg is fogod. Eddig játszottál a gondolattal, hogy mit kellene, most a gondolat játszik veled. Az első pár hónap nem lesz játék – és nyersz! Komolyan.

Bak
(december 22. – január 20.)

Ne csinálj semmit! Ahogy eddig is óriási voltál, most is az leszel. Csak most ne akard, hagyd, hogy magától menjen! Menni fog.

Vízöntő
(január 21. – február 18.)

Máshogy. Változásokat akarsz változatlanul, ennek már jó ideje. Jövőre megkapod. Kibírod? Készülj föl magadból, hogy viselni tudd a lehetőségeidet!

Halak
(február 19. – március 20.)

A tudulistáknak vége! El tudod képzelni, hogy mindenre van időd? Pedig így lesz. Máshogy fogod csinálni, mint képzeled, és sokkal jobban. Hogy magadat megleped, az természetes. A többieknek szóltunk.

Forrás: thoughtcatalog.com

gsbox_banner

 

No Comments