Advertisement

Tegyünk együtt a vidám gyermekkorért – csak egy kattintás, és te is segíthetsz!

Nincs más dolgod, mint a cikkben szereplő videóra kattintani és megnézni. Minden megtekintés után 1 ft-al segítjük az SOS Gyermekfalvak Magyarország munkáját.

Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa-ban baba- és gyerekbarát szállodaként különös figyelmet fordítanak arra, hogy az odalátogató gyermekek és családtagjaik egy percre se unatkozzanak, hogy kalandos, sportos programokon vagy kreatív, készségfejlesztő foglalkozásokon vehessenek részt. Most azonban elsősorban azokra a gyermekekre gondolnak, akiknek nem, vagy csak nagyon rövid ideig adatott meg a gondtalan, felhőtlen gyermekkor. 

Az Apacuka Zenekarral való együttműködésből született vidám videóban megismerhetitek a szállodát, és azt a szellemiséget, mellyel a hotel csapata minden vendégként érkező gyermek és szülő itt eltöltött napjait szebbé, emlékezetessé varázsolja.

Most azonban elsősorban azokra a gyermekekre gondolnak, akiknek nem, vagy csak nagyon rövid ideig adatott meg a gondtalan, felhőtlen gyermekkor. Hazánkban sok gyermek veszíti el otthonát haláleset, elhanyagolás, fizikai és érzelmi bántalmazás, vagy a család széthullása következtében. Van egy olyan alapítvány, melynek kiemelkedő munkája segítséget nyújthat számukra: ez az SOS Gyermekfalvak Magyarország, melyek azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy gondozásukban a gyermekek szeretetben, biztonságban nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak. Ezt az alapítványt és általuk ezeket a gyerekeket egy szebb jövő reményéhez szeretné hozzásegíteni az Oxigén Hotel.

Nincs más dolgunk, mint az ezen a linken található videót megtekinteni. Minden megtekintés után 1 ft-al segítjük az SOS Gyermekfalvak Magyarország munkáját. Ha szeretnénk ismerőseinket is bevonni, osszuk meg velük a videót és az ügyünket.

A videó megtalálható a hotel Facebook oldalán is. Minden az oldalról történő megosztás után szintén 100 Ft-al támogatja az alapítványt.

Az adománygyűjtő akció időtartama 2017. október 25. – 2017 november 19.

 

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Öt film dolgozó anyákról, amelyből erőt meríthetsz

Ha ezeket megnézed te is belátod majd, hogy mi, dolgozó anyák vagyunk a legtökösebbek a világon, igaz csajok? (Naná, de azért néha nem árt megnézni egy-egy inspiráló történetet sem.) Erin Brockovich, zűrös természet Erin, a háromgyermekes anya igaz története, aki bekönyörgi magát egy ügyvédi irodába adminisztrá…

No Comments