Eladó a ház, ahol Edith Piaf élete utolsó éveiben lakott

A ház egy festői vidéken, két kisváros, Mougin és Valbonne között bújik meg. A nem is olyan régen egy alapos átalakításon átesett nyolc hálószobás villa egy beltéri és kültéri medencével, valamint egy teniszpályával is rendelkezik.

… és akár meg is vehetjük, persze csak akkor, ha van négy millió angol fontunk, ami nem kevés pénz.  Viszont megnézhetjük a képeket erről a bűbájos dél-franciaországi vidéki villáról, ahol a francia sztár élete néhány évét töltötte.

A tragikus sorsú, apró, madárcsontú énekesnő életét cseppet sem nevezhetjük szokványosnak. Nevelkedett bordélyházban és cirkuszban, négyévesen egy szaruhártya-gyulladás következtében megvakult, majd csodával határos módon hétévesen visszanyerte látását.

Ám az élet túl sok boldogságot ezután sem tartogatott neki: gyermeke agyhártyagyulladás következtében kétéves korában meghalt, élete szerelmét elveszítette repülőgép-szerencsétlenségben, majd miután  autóbalesetet szenvedett túl jó barátságba került az alkohollal és a morfiummal. Miután fellépésein többször összesett, 1950-ben egy Stockholmban bekövetkezett rosszulléte után rákot diagnosztizáltak nála. Élete utolsó éveiben ebben a házban lakott a nála húsz évvel fiatalabb görög énekessel, Théo Sarapo-val, akihez már nagyon betegen ment feleségül.

A ház egyébként egy igazán festői vidéken, két kisváros, Mougin és Valbonne között bújik meg. A nem is olyan régen egy alapos átalakításon átesett nyolc hálószobás villa egy beltéri és kültéri medencével, valamint egy teniszpályával is rendelkezik. Ja, igen és azt mondtuk már, hogy csak kicsivel több, mint egymilliárd forint?

Bár nem cserélnénk el életünket az énekesnő életére, ebben a hangulatos házban azért szívesen eltöltenénk néhány hetet.

Forrás: houseofbeautiful.com

gsbox_banner

Audrey Hepburn háza eladó, és most meg is mutatjuk!

No Comments