Íme a világ legdrágább szállodája! Te eltöltenél benne egy éjszakát?

Svájcig kell utazni, és egy éjszaka 80 ezer (!) dollárba kerül. Jó, oké elvihetjük a rokonságot is, de most komolyan… Hogy mennyi?

Amikor szállások után keresgélünk a nyaralás mellé, mindig döntő, hogy mennyibe kerül egy-egy éjszaka a környéken, hiszen az egész nyaralás értékének nagy százalékát ez adja. Van aki beéri egy olcsóbb apartmannal, ám vannak, akik esküsznek a hotelekre, vagy szállodákra, mert szeretnék, ha 0-24 kiszolgálnák őket, ha már pihenni mennek. Nincs ezzel semmi baj, ám a következő elképesztő hotelt még így is nagyon kevesen engedhetnénk meg magunknak.  De inkább mutatjuk, sok-sok képpel, hogy jobban el tudjuk képzelni, hogy mi kerül a világ legdrágább szállodájában annyiba amennyit kérnek érte.

Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, hogy kibérelhessük ennek a káprázatos szállodának az egyik szobáját, de az biztos, hogy ha egyszer itt szállunk meg örökreszóló élményt kapunk. Mondjuk ennyi pénzért el is várjuk ezt 🙂

A világ legdrágább szállodája Svájcban található, és egyetlen éjszakáért nagyjából 80.000 dollárt (vagy 60500 eurót), azaz nagyjából átszámítva 21.440.837 forintot kell letennünk a recepción. Ezért viszont az egész családunkat, sőt még a párjunk családját, és a barátainkat is elszállásolhatjuk, hiszen 12 hálószobában bőven jut hely mindenkinek a Hotel  President Wilson Genfben.

Kényelmes puha ágyak, és luxus berendezés – és ez csak az egyik szoba.

A billiárd asztal is nagyon drága.

 

A Royal Penthouse Suite névre keresztelt lakosztályunkba privát lifttel jutunk fel, és 12 hálószoba között választhatunk, amikből csodás a kilátás Genfre és a Mont Blanc hegyeire. Két hálószobában saját jakuzzi is van, ha nem lenne elég a luxusból.

 

Kilátás a lakosztályból.

 

Ha megunnánk a hegyekben való gyönyörködést, akkor elég bekapcsolnunk a Bang & Olufsen márkájú tévét, amiből itt található meg a világ legnagyobb és legdrágább változata. A lakosztályban van még egy Steinway zongora, és Hermés piperecikkekkel zsúfolták tele a fürdőszobákat. A pihe-puha vörös szőnyegek és az arany bútorok mellett a lakosztály tele van nagyon sok ritka műtárgyakkal, így ezekben is gyönyörködhetünk, ha semmi jó műsor nem találnánk a tévében.

Hatalmas tévé jutott minden szobába.

 

Ha kedve támadna a vendégnek zongorázni, ezt is megteheti.

 

Egy ilyen jakuzziban bármikor elmerülnénk!

 

Ha ezek meggyőztek és rohannál foglalni akkor el kell szomorítsunk. Sajnos hosszú a várólista, hiszen ez a paparazzók által elzárt hotel kedvelt célpontja a hírességeknek, és az uralkodó családoknak, akiknek nem fáj ennyit kifizetni egy-egy éjszakáért. Hogy tetszik a szálloda? Ha egy ingyen éjszakát adnának kipróbálnád? 

fotók: HOTEL PRESIDENT WILSON

forrás

gsbox_banner

 

Nézd meg a világ 7 legfurcsább szállodáját

No Comments