Advertisement

Wow! Itt az első fotó Jude Lawról, aki a fiatal Dumbledore bőrébe bújik jövőre

Szokás szerint elég szexi…

2018. november 16-án (már csak 364 napot kell aludjunk!) mutatja be a Warner Bros a J.K Rowling varázsvilágának kiegészítő kötetéből készült Legendás állatok és megfigyeléseik című film folytatását, ami röviden csak Legendás állatok: Grindelwald bűntettei címet kapta.

Az amerikai varázsvilágról (főszerepben Göthe Salmander mágikus lénykutató) szóló film első része igazi kasszasiker lett, így a jövő évi premiert rajongók milliói várják. Most végre az is kiderült, hogy milyen új karakterek kaptak szerepet a Grindelwald bűntetteiben.

Jude Law fogja alakítani Albus Percival Wulfric Brian Dumbledoret. A Harry Potter könyvekből és filmekből megismert legendás, ősz hajú és szakállú bölcs varázsló sokak kedvence volt. A Legendás állatok és megfigyeléseik és így a folytatás is, Harry Potter születése előtt jó 70 évvel játszódik. Az első film főszereplője Göthe Salmander, aki 1926-ban New Yorkba érkezik, ám táskájából elszabadulnak a varázslények, és ez sok galibát okoz. Közben egy gonosz lény is ólálkodik a városban, ez pedig a varázsvilág felbolydulásához vezet, és itt jelenik meg Grindelwald, akit Johnny Depp alakít.

Grindelwaldról és Dumbledoreról már a Harry Potter könyvekben is sok érdekességet megtudhattunk, főként a Halál ereklyéi kötetben. Például azt, hogy a két férfi az 1900-as évek elején összebarátkozik, ám egy párbaj során bekövetkezett tragédia felnyitja Dumbledore szemét, hogy Grindelwald nem a megfelelő barát a számára. A férfi ugyanis elkötelezettje lett a fekete mágiának, míg Albus ezzel nem szimpatizál. A két férfi barátságáról azonban nem tudunk sok konkrétat, így a Grindelwald bűntettei bőven tartogat majd újdonságokat a rajongók számára, hiszen ezek a történetek nincsenek lejegyezve egyik Harry Potter kötetben sem.

Íme a többi szereplő, és az őt alakító színészek listája: Visszatér az előző részből ismert Ezra Miller (Credence Barebone), Eddie Redmayne (Göthe Salmander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), de becsatlakozik újként Callum Turner (Theseus Salmander), Jude Law (Albus Dumbledore), Claudia Kim (Maledictus) és Zoe Kravitz (Leta Lestrange).

Ki várja már a filmet? Kezeket fel! 

gsbox_banner

No Comments