10 ok, ami miatt egy *öreg lélek* nehezebben talál társra…

Akár hiszünk a reinkarnációban, akár nem, mindannyian éreztük már, hogy egyes emberek jóval bölcsebbek a korosztályuknál, vagy épp olyan megmagyarázhatatlan kisugárzással, energiával rendelkeznek, amiből jó lenne, akár csak egy csipetnyit birtokolni…

Lehet, hogy te magad is épp egy ilyen személyiség vagy? Akkor bizonyára ismered az (túl)érettség árnyoldalait is, például azt, hogy nekünk az átlagosnál is nehezebb párt találni. Önostorozás helyett, most segítünk tisztázni, miért is olyan bonyolultak a szívügyeid, ha spirituálisabb vagy a környezetednél:

  • Erős önazonossággal rendelkezel

Tisztában vagy önmagaddal; az erősségeiddel és a gyengeségeiddel, pontosan jól tudod, mi az, amin még dolgoznod kell, és nem csak magadat látod jól, hanem a téged körülvevőket is. Egyesek azt hiszik, hogy pökhendi és válogatós vagy, esetleg felsőbbrendűnek érzed magad, holott csak tudod, hogy mi az, ami nálad működik és mi az, ami nem. Ám sajnos ez a potenciális partnereid számát is megtizedeli.

  • Túlmisztifikálod a dolgokat

Ha nem elég szilárd alapokon nyugszik a kapcsolatotok, könnyen előfordulhat, hogy túlagyalsz, eltúlozol bizonyos helyzeteket, amiknek nincs is különösebb jelentőségük. Az intuíciók fontosak, és ha az iránytűd bejelez, persze nem hagyhatod figyelmen kívül, de olykor jobban teszed, ha leállítod magad és kizárólag a tényekkel foglalkozol.

  • Van egy életcélod, amitől nem téríthet el egy szerelem (sem)

Egy meghatározott küldetéssel születtél a bolygóra, ami nem azt jelenti, hogy amíg azt el nem éred, addig nem is számíthatsz az életed más területén áttörő sikerekre; viszont az előfordulhat, hogy az utadon lesznek olyan pontok, amikor egy felkavaró szerelem túlságosan elvonná a figyelmedet a fő célodról.

Ezért, ha azt tapasztalod hogy az utóbbi időkben nagyon döcögős a szerelmi életed, tudd, hogy egész egyszerűen most máshová kell helyezned a fókuszt, másnak van itt az ideje!

  • Nem éred be kevesebbel, mint egy valódi lelki társ

Neked nem elég egy átlagos kapcsolat, nem elég az „elvagyunk” szint, a látszatérzelmek. Valódi, tartalmas együttlétre, együttélésre vágysz, ami valljuk be, manapság elég ritka. Ehhez foggal-körömmel ragaszkodsz, még akár annak árán is, hogy a társadalom szemében túlságosan hosszúnak ítélt ideig légy egyedül. Holott teljesen igazad van: tudod, mire vársz, és amíg azt nem kapod meg, addig nem adod be a derekad.

  • Játszótársat rengeteget találhatsz, egyenrangú partnert alig

Ha hiszed, ha nem, az a különleges energia, ami belőled árad, nagyon sok embert megbabonáz. Így alkalmi kapcsolatra mindig lesznek jelentkezők dögivel, de sajnos bennük sosem lelhetsz egyszerre legjobb barátra, lelki társra és hű szeretőre (maximum csak utóbbira). Szórakozz, ha ahhoz támad kedved, vedd el, amit az élet kínál, gyűjts tapasztalatokat, hogy amikor odajutsz, hogy most már végre megállapodnál, azonnal felismerd, kivel vagy valóban kompatibilis és kivel nem.

  • Kevésbé tudsz azonosulni a modern randizási trendekkel

Bár összességében egyáltalán nem vallod magad konzervatívnak, sőt (!), és az online ismerkedéssel sincs különösebb bajod, mégis valahogy sokkal közelebb állnak hozzád a hagyományos randi-módszerek. Neked hihetetlenül fontos az első pillanat, a személyes varázs, a spontaneitás, és az átlagembernél stresszesebben kezeled a vakrandikat, az előre eltervezett találkozókat idegenekkel.

  • Gyógyítólag hatsz másokra, és ezt sokan ki is használják

Ne feledd, a szíved nem ajánlhatod fel „jótékonysági célra”: vannak, akik úgy érzik, feltöltheted, meggyógyíthatod őket, ezért igénylik a társaságod, te viszont társat keresel, nem egy diákot, akit taníthatsz. Könnyen felismerheted, ha mégis ez utóbbival állsz szemben; csak sajnálatból vagy vele, és nem nyújt neked semmit ez a kapcsolat. (Ugyanez igaz a baráti kötelékeidre is; engedd el azokat, akik csak szívják az energiád.)

  • Ki nem állhatod a játszmákat

Hogyan leplezzük minél jobban egy randevún, hogy zavarban vagyunk és hogyan játsszuk el a szuper laza nőt, mennyi idővel a találkozó után szabad ráírni a másikra – vagy mikor várható, hogy ő felbukkan; az ilyen és ehhez hasonló kérdések hidegen hagynak. Mérhetetlenül feleslegesnek és fárasztónak tartod a női praktikákat. Nem vagy jó ezekben; soha nem is voltál az. És mivel manapság rajtad kívül mindenki játszmázik, borzasztóan nehéz kiigazodnod a randik világában.

  • Van múltad

A spirituális érettséget nem adják ingyen: egy nagyon göröngyös út áll mögötted, melynek sebeit magadon (magadban!) hordozod. Ez még önmagában nem probléma, ám előfordulhat, hogy az újdonsült románcod, benned szunnyadó, még le nem zárt fájdalmakat lobbant be, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.

  • Nagyon intenzív érzelmi skálával rendelkezel

Nem csak a szerelmet tudod százszor mélyebben megélni, mint mások, de a szerelem elvesztésétől való félelem is jóval erősebb benned – bizonyos esetekben annyira rettegsz, hogy inkább bele sem vágsz.

Varázserővel rendelkezel, te is; ez kétségtelen! Csak tudnod kell használni, olykor mindent bevetni, míg máskor takarékra rakni magad, nyitott szemmel járni, és levonni a megfelelő konzekvenciákat. Hidd el, a megfelelő időben, megjelenik majd valaki az életedben, aki hasonlóan érett, mint te.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Kellett az egyedüllét, hogy igazi társaddá váljak

No Comments