Kreatív műhely nem csak kreatívoknak!

Sokszor hallom ismerőseimtől mielőtt valami újdonságba fognának: ugyan, ez nekem úgy sem menne! Én ehhez nem vagyok elég ügyes… A Quiltive Kreatív Műhely bebizonyítja, hogy a legtöbb új dologhoz csupán kitartás és jó kedv szükséges!

Szeptember végén megnyitotta kapuit a Quiltive Kreatív Fejlesztő Műhely, ahol Torma Eszter és Parnaki Ági szeretettel várnak minden kreativitásra szomjazót! Egy varróműhely, ahol családias környezetben és békében engedhetjük szabadjára bennünk élő kreatív lelket.

„Amire talán még én sem számítottam, hogy ez a kreatív tevékenységgel járó feltöltődés egyéb pozitívumokat is hordoz magában. A közösség olyan erős megtartó erőt képvisel, amelyet sajnos manapság nagyon alábecsülünk. Varrás közben számos esetben osztják meg a nők egymással az őket foglalkoztató problémákat, kétségeket, nehézségeket. Ezekre legtöbbször találunk is megoldást közösen. A gyereknevelésbeli, iskolai, napi örömökkel és bánatokkal összefüggő témák mind felmerülnek a foglalkozások során. Önmagában az, hogy van kivel megosztani, már segít az embereknek. Mindemellett csodaszép ruhák, patchworktakarók, kenyértartók, táskák születnek, amelyeket aztán mindenki örömmel és büszkén visz haza magával.” – fogalmazott Torma Eszter.

Ezek után tényleg csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni a Quiltive Kreatív Fejlesztő Műhelyről, de beszéljenek helyettünk a helyszíni fotók…

„És hogy emellett még miért ajánlanám mindenkinek a varrást? Amellett, hogy hasznos, mert az ember bármit személyre tud szabni, csak nézze meg a gyermeke arcát, amikor egy általa készített állatkát, ruhát, kis táskát nyújt át neki. Elmondhatatlan érzés.”

Téged is felcsigázott? 😉

Irány a Quiltive Kreatív Fejlesztő Műhely! A cím: 2040 Budaörs, Otthon köz

www.quiltive.com

 

No Comments