Advertisement

Egy negyvenes nő már nem ken akármit az arcára… avagy kipróbáltuk az EVRÉE termékeket

Egy nő életében előbb-utóbb eljön az a kor, amikor már nem mindegy, mivel ápolja a bőrét. Ilyenkor nagyon hálásak vagyunk, ha végre talákozunk azzal a krémmel, amely hosszú időn át a kísérőnk lehet.

Amikor még csak az első ráncok jelentkeznek, talán nem vesszük olyan komolyan a helyzetet, ezért megelégszünk a sima hidratálókrémmel. De ahogy az idő egyre több nyomot hagy rajtunk, egyre fontosabbá válik az arcunk és a bőrünk célzott védelme, no meg a fránya módon kialakult ráncok és egyéb kellemetlenségek eltüntetése. Vagy legalábbis mérséklése. Szó, mi szó, egy negyvenes nő, már nem ken akármit az arcára. Tudjuk, hogy mekkora különbség tud lenne arcápoló és arcápoló között.

Mert mi is az, ami számít? Mit is várunk el egy jó arcápolótól? Először is, hogy hidratálja bőrünket, és legyen akár meleg, akár hideg, védje meg az időjárás viszontagságaitól. Én a magam részéről nem bánom, ha még ránctalanítani is tud, mert nagyban megkönnyíti az életemet, ha nem kell külön minden problémámra más krémet használnom. Tehát fontos a ránctalanítás is, ahogy az is, hogy amikor felkenem gyorsan beszívódjon, hiszen utána még sminkelnem is kell. Ezért nagyon megörültem, amikor megtaláltam az Evrée kifejezetten negyven feletti nőknek kreált arcápolóját és ez a boldogág még mindig tart. Zárójelben jegyzem meg, hogy a férjem, aki még életében nem kent semmit az arcára, önszorgalomból elkezdte használni és minden este bekrémezi vele az arcát.

Ha már az előbb az időjárásnál tartottunk, nem tudom más hogy van vele, de nekem ahogy elkezd hidegre váltani az idő, egyből szárad a bőröm, és ha nem kezdek vele gyorsan valamit, a kezem és a lábam is olyan lesz, mint egy hüllőnek.

Pikkelyes.

Ráadásul én az a fajta vagyok, aki a testét annyira nem szereti krémezni, de sajnos már ott tartottam, hogy muszáj volt valamit kitalálni. Aztán az egyik este fürdés után gondoltam egyet és bekentem magam a termékcsalád hétféle olajat tartalmazó bőrápolójával és megtörtént a csoda. Hozzáteszem, mindig volt bennem egyfajta idegenkedés az olajokkal kapcsolatban, mert általában ragadósak, mindenen nyomot hagynak és nem kifejezetten szívódnak be gyorsan. 

Mire odáig jutottam, hogy már csak a kezem van hátra, a lábamon már be is szívódott az egész. És az illata is nagyon finom! A kezemről pedig reggelre nyomtalanul eltűntek a szárazság jelei. Azóta gyantázás után is ezt használom, sőt a gyerekek kezére is, és nagyon úgy néz ki, hogy családilag már nem tudunk Evrée termékek nélkül élni.

 

Ezeket a szuper kis kencéket megtalálod a Krémvarázs kínálatában ITT!

No Comments