10 elég *jó* jel arra, hogy készen vagy egy új kapcsolatra

Mondhatnánk, hogy hajrá! És igazából, mondjuk is…

Azon kapod magad, hogy ideje változtatni az életeden. Lehet, hogy azért, mert túl régóta bánkódsz amiatt a (hülye) alkalmatlan személy miatt, vagy egyszerűen csak azért, mert eljött az idő, hogy előlépj a rejtekedből.

1. Nem vagy már bizonytalan a külsőddel kapcsolatban.  

Bizony előfordult, hogy kritizáltak. Túl ilyen, túl olyan, túl amolyan vagy. De lássuk be, aki azért szakított veled, mert például nem elég hosszú a hajad, az tehet egy szívességet. Az életed ezen pontján mosolyogva nézel a tükörbe, és ezt jól is teszed! Csodás vagy!

2. Nem cipeled már a fájdalmadat.

Úgy érzed a szíved szabad. Igen, megbántottak, és igen, tudod, hogy ez milyen érzés, de már nem küzdesz vele. A részeddé vált.

3. Önismeretből ötös!

Tisztában vagy vele, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, és van néhány típus, akit ma már messziről elkerülsz. Bármilyen csábító is, egyszerűen nem neked való. Többször nem dőlsz be neki, mert vagy, aki vagy. Bizonyos dolgok már nem tolerálhatók.

4. Van időd szórakozni.

Lehet, hogy egy új munka, vagy megváltozott élethelyzet miatt időre és türelemre volt szükséged, hogy alkalmazkodj. Mostanra azonban már egészen jól be tudod osztani az idődet, és ebbe az is belefér, hogy a legmenőbb rucidat is megmutasd a városnak. Láthatod, hogy szépen lassan nyílik az idő-olló, és beleférnek mások is a napirendedbe!

5. Izgalommal várod az új embereket.

Az előző pont egyenes következménye: aki kimozdul és új embereket ismer meg, izgatott lesz attól, hogy, nos, új embereket ismer meg. Nem lesz minden találkozó szuper, és hibátlan de ne feledd, ezekből is tanulhatsz! Fő a humorérzék!

6. Kész vagy kompromisszumokat kötni.

Lehet várni a szőke herceget, csak éppen nem érdemes. Egy kapcsolatban két akarat, két önálló személyiség van jelen, és időnkét egyiknek, vagy másiknak engednie kell. Ha ezzel tisztában vagy, és nyitottan állsz az új élmények elé, csupa meglepetés fog érni.

7. Nem ítélkezel.

Az életed ezen pontján pontosan tudod, hogy az emberek frusztrálhatnak, és okozhatnak csalódást. Mindenki hibázik, és aki ezt el tudja fogadni, sokkal kevesebb fejfájást okoz magának. Ezen kívül nem tudhatjuk (soha), hogy éppen ki, milyen stádiumban van. Ezért nem is ítélhetjük el.

8. Tisztában vagy vele, hogy vannak intő jelek.

Hányszor, de hányszor mondtad magadnak utólag, hogy bár csak hallgattál volna a belső hangra, igaz? Most már tudod, hogy többet nem némítod el magadban. Ha rossz érzésed támad, vagy valami megmagyarázhatatlan frusztrációd, ok nélkül, most már tudod, hogy ez nem véletlen. Hallgass a belső hangra.

 9. Úgy érzed “kerek egész” vagy. 

Nincs szükséged senkire, hogy kiegészítsen. Már akkor is egyben voltál, amikor nem volt melletted senki. Most már tudod, hogy nem mástól kell várnod a megváltást, hanem magadat kell rendbe raknod. Ha egy különleges társra lelsz boldog leszel, de nem ez az EGYETLEN dolog, ami boldoggá tehet. De nem ám.

10. A szíved nyitva van.

Ezt nem tudjuk másként mondani. Készen vagy, hogy elmeséld a történeteidet, hogy megoszd az életed, a fájdalmad, a nehéz és könnyű napokat, a reményeket, a jövőt. A kapukat kinyitottad, a rádió sugároz a világnak: érzelmileg hozzáférhető vagy. Készen vagy átadni a kulcsot annak a bizonyos szerencsés személynek.

Jöhet a varázslat!

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

“To do lista” szakítás után, mert muszáj, hogy jobban legyél!

No Comments