17 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a férfiakról (100 férfi szerint)

Száz férfit kérdeztek meg, mi az, amit okvetlenül tudniuk kell a róluk a nőknek. A gyűjteményből egy igen hosszú lista kerekedett – még hogy a férfiak szűkszavúak… Most hozunk egy válogatást a leggyakrabban ismétlődő válaszokból. A kanapé többször is szerepet kap.

Tehát hölgyeim, íme a férfiak:

#1 Nem szeretik és nem is értik a kitalálós feladványokat. Ha valamit akarsz, mondd meg.

#2 Félénkek, ők is, nagyon. Nyugodtan szólítsd le, amelyik tetszik.

#3 Nem mindegyik erőszakos állat. Olyan is van, hogy egy bók tényleg szimplán csak egy bók, nem megalázó ajánlat, fenyegetés, kizsákmányolás, tárgyiasítás.

#4 Érzelmileg ugyanúgy összetettek, mint a nők, csak a közvélekedés szerint hülyén néznének ki puha takarókba bugyolálva a kanapén, kakaóval és egy csomag zsebkendővel elbarikádozva, amint egy romantikus filmdrámán pityeregnek hüppögve, ezért inkább gatyában ordítoznak kétszer negyvenöt percet. Ugyanazon a kanapén. Ugyanazért.

#5 A férfiak is szeretik a bókokat. Bátran meg lehet dicsérni a kinézetüket is.

#6 Ha egy férfi csendben van, az nem azt jelenti, hogy mérges. Valószínűleg gondolkodik.

#7 Az élet nem filmsorozat. A népszerű forgatókönyv, melyben a kiszámíthatatlan, bosszantó, ellenséges és kiállhatatlan nőbe a férfi mindennek ellenére, továbbra is és örökre szerelmes, és akkor is csak őt akarja – filmipari fantazmagória. A valóságban nem így szokott alakulni.

#8 Az uralkodó családokhoz tartozókat kivéve a férfiak többsége nem örököl trónt, mellettük sajnos nem lehetsz hercegnő. Más jellegű kapcsolatot, inkább valamiféle partnerséget célszerű tehát tervezni velük.

#9 A szex nem fegyver, nem is valuta. A szexmegvonás ugyanúgy butaság, mint a zaklatás. A problémákat meg kell oldani, ha addig nincs kedved ágyba bújni, ne tedd! De ha büntetésből nem teszed, azzal magadat is bünteted és a megoldáshoz se kerülsz közelebb.

#10 Ha egy férfi félreérthető dolgot mondott, amiben az egyik értelmezés bántó, a másik nem az, akkor mindig a másikra gondolt.

#11 A férfiak sem gondolnak minden hetedik másodpercben a szexre. Nagyjából ugyanúgy csinálják, mint a nők. Van, aki minden másodikban, néhányan hétnél is ritkábban.

#12 Nem érdemes megpróbálnod kitalálni, mi jár egy férfi fejében. Ő se tudja a tiédet.

#13 A férfinak is akkor jó a szeretkezés, amikor a nőnek is jó. A guminőkkel és a gumifiúkkal mindenki csak önkielégíteni tud, együtt csinálni minőségileg más műfaj. (Nem véletlen: guminő és gumifiú egymással lenni külső segítség nélkül nem is tud.)

#14 Ha túl sokszor nem ér rá, ha túl sok a talán, a lehet, a majd és a most inkább mégse, de szeretlek – akkor nem szeret. Pont.

#15 A legjobb fickókat ne a bárban keresd. Ne is a diszkóban. Bár a legjobb csajoknak ezt nem kell mondani.

#16 A férfiak többségének olykor szükségük van rá, hogy a kanapén ülve megfogják a golyóikat. Nem, ebben nincs semmi, még csak nem is izgalmas. Semmi köze a szexualitáshoz. Egyszerűen tudniuk kell, hogy azok ott vannak szépen.

#17 A nők fejében zajló párbeszédhez a férfiak nem tudnak csatlakozni. Akkor sem, ha az a párbeszéd egyébként az ő aktív szerepeltetésükkel zajlik. Emiatt a fejben lejátszott párbeszédek hatására kialakult valós történéseket és reakciókat sem értik. Egyszerűbb igazi párbeszédbe kényszeríteni őket.

Van ott még bőven, ahonnan ez jött! A gyűjtemény szemlézését hamarosan folytatjuk. Egyúttal keressük a hasonló témában folytatott, nőket kérdező legfrissebb kutatásokat. Vagy talán indítunk is egy ilyet…

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Ezektől olvadnak el a férfiak

No Comments