Tripla rózsa termékcsalád – Friss! kozmetikum

Mindig izgatottan várom, hogy Springer Eszti mivel kápráztat el az új szezonban. Most sem volt ez másként. Mivel a rózsás termékek nagy szerelmese vagyok, ezúttal duplán is örültem az aromaterápiás kozmetikumoknak.

Sok szeretni való vonása van ennek a termékcsaládnak, de talán ami miatt mindig megtalálható a fürdőszobámban az a gondosan válogatott alapanyag, és a letisztult dizájn, ami mégis mindig színes és energikus.

Már pedig erre minden szezonban szükségem van.

Visszatérő Goodstuff olvasók jól tudják, hogy Springer Eszter termékeit rendszeresen szemlézzük, és ez most sem lesz másként.

Nézzük, hogy mit kaptunk most:

Tripla rózsa gel-to-milk arctisztító

Először volt dolgom gel-to-milk termékkel és nagyon izgultam az első használat előtt. (Extra köszi a csomagolásért, hiszen ennél a doboznál nem kell belenyúlnom a termékbe, így egy kicsit még tisztábbnak érzem a folyamatot!)

Szóval megnyomva a tégelyt, egy sötét sárgás gél kerül a kezemre, aminek illata nagyon finom rózsás állaga pedig egy kicsit keményebb gél. Én reggeli rutinhoz használom, és valami elképesztő érzés, amikor egy tejes anyaggá alakul masszírozás közben.

Olyan, mint egy arcpakolás miniben, kapkodó nőciknek. Vagyis nekem. Csak éppen ezt minden reggel lehet használni.

Ez a lipogél valójában egy Távol-Keleti eredetű olajos arctisztítás (OCM) módszerén alapuló innováció. Lényege, hogy egy olajkeveréket a bőrbe masszírozva és meleg vízzel öblítve hatékonyan távolíthatjuk el a pórusok mélyéről az olajban oldódó szennyeződéseket, mint például a por, kátrány, felesleges faggyú vagy a sminkszerek. A hagyományos olajkeverékekkel ellentétben ez a lipogél vízzel érintkezve tejszerű emulzióvá alakul, mely könnyen lemosható. Az így megtisztított bőr természetes védőköpenye nem sérül, a hatóanyagok felszívódása optimálisabb.

Tudom, hogy furcsán hangzik, de nagyon hatásos ez az olajos arctisztítás és rendszeres használatával tisztább és szebb a bőr. De ami miatt igazán szeretem az a tiszta hatás, amit utána hat.

Az olajok és tápanyagok miatt nem húzódik a bőr, és néha még a krémezést is kihagyom, mert nem érzem szükségét.

Tripla Rózsa gel-to-milk arctisztító lipogél előnyei:

~ könnyű lemosni, mert vízzel érintkezve tejszerű emulzióvá alakul
~ nem csöpög
~ zselés állagának köszönhetően pontosan adagolható, gazdaságos
~ cukorészter tartalma extra hidratálást biztosít
Tripla Rózsa gel-to-milk lipogél egy rendkívül sokoldalú termék. Felhasználási területei, a teljesség igénye nélkül:
+ sminklemosás, beleértve a szemfesték eltávolítását
+ arctisztítás
+ hidratáló krémek, olajszérumok helyettesítője, arcra és dekoltázsra.

Tripla Rózsa Micellás Arctonik MAP C vitaminnal

Kellet egy kis idő, amíg megtaláltam a helyét ennek a terméknek, de végül maradtam egy egészen fura rutinnál vele kapcsolatban, és ennek van némi köze ahhoz, hogy az illata miatt aromaterápiás “kezelésként” is használom.

Szóval nagyjából napi kétszer törlöm át vele az arcom, általában délelőtti órákban és az esti tisztálkodási rutin részeként. Mivel csak növényi tartósítószert tartalmaz egyáltalán nem szárít, nem bánt. Még ilyen téli időben sem.

Ajánlom azoknak, akik kicsit feltuningolnák a bőrüket ebben az időszakban is!

Hogy kinek köszönhetjük a Friss! kozmetikumokat? Olvass Eszterről itt:

Tavaszi Friss!-esség – Így lehet formabontó natúrkozmetikumokat alkotni három gyerek mellett!

A téli kollekció még kapható, csapj le rá, mi már teszteltük korábban itt:

Friss! Kozmetikumok – kipróbálva!

gsbox_banner

No Comments