Azonnal karácsonyi hangulatod lesz, ha bekukucskálsz velünk ebbe a különleges házba!

Azonnal indulnánk, hogy itt töltsünk el néhány napot…

Üdv Nyugat-Michiganből, ahol az Allegan nevű városkában található a világ legünnepibb és legkarácsonyosabb (már ha létezik ilyen szó!) farmháza, ahol kedves és hangulatos szobákban vészelheted át a fogcsikorgató hideget. Érdemes benézni ebbe a különleges otthonba, mert azonnal karácsonyi hangulatod lesz tőle! Mutatjuk, is mindjárt, hogy mire gondolunk…

A ház kívülről is karácsonyi hangulatot áraszt a hatalmas piros masnikkal.

Vannak, akik azért költöznek tanyára, hogy csirkét vagy zöldséget termeljenek. Abby Hoppen azt szerette volna, hogy ő ott éljen, ahol örökké karácsony van. A nő ugyanis egy “kicsit” karácsonymániás, így a meggyőzte férjét, aki a The Found Cottage lakberendezési oldal marketingizgatója és tulajdonosa, hogy cseréljék le a külvárosi lakásukat egy farmra. De nem azért vették meg ezt a parasztházat, a 4998 lakosú kis városkában, hogy itt gazdálkodást folytassanak. Abby és férje Joe Alberst a karácsonyt költöztette be ebbe a farmházba. Nézzétek  csak hogy milyen különleges hangulatú lett!

Abby és Joe a tizenötméteres kinti fát retro díszekkel és fényfüzérekkel díszítették fel.

A férj felügyelte a felújítást, és minden a terv szerint haladt. Készen voltak a fehérrel színezett külső falak, helyére került a kis ablak a padlástérben, és már csak be kellett költözni. El is jött a hideg időszak, így Abby végre belevetette magát a díszítésbe. Berendezett egy igazi karácsony szobát, ahol minden dekoráció az ünnepre emlékezteti a nőt. A főként vintage dekorációval rendelkező helyiségek nem keltenek túlzó benyomást, a maguk egyszerűségével letisztultak és kedvesek.

A Michiganes zászlót Abby egy bolhapiacról szerezte

 

Kandalló, hatalmas karácsonyfa, és kockás kiegészítők. Instant karácsony igaz?

 

A családnak sok juhászkutyája van, így róluk is megemlékeztek. A régi Mikulás figurákat egy padlásról szerezte be Abby, a régi karácsonyfadíszes dobozokkal együtt.

 

A konyhában minden szekrény üvegezett, így átlátható. A felüleleteket fehérre festették és ettől igazi farmhangulat van a konyhában is.

 

Az étkezőben is megjelennek a rusztikus fa elemek, és a menta szín (mint a család kocsija) vagy éppen az étkészlet a tálalóban.

 

A textil tartó szekrény igazi vintage darab, ahogy a mellé rakott sílécek is.

 

A tetőtéri hálószobában is van saját karácsonyfa. A csodás ágytakarókat Abby egy vásáron vette pár dolláért.

Hogy tetszik ez a vintage karácsonyi kuckó? Ellaknál itt néhány napig? 

forrás:

gsbox_banner

No Comments