Kipróbáltuk a Soins ránctalanító luxus nappali krémét!

A növényi őssejtek kezdik megvetni lábukat a kozmetikumokban, hiszen hatékony ránctalanítók és szépen feszesítik is a bőrt.

Ha téged is érdekel, mit tudnak ezek a különleges összetevők, érdemes kipróbálnod a hazai SOINS márkát, ami az alma erejére alapozza egyedi arckrémét!

Bár a ránctalanító készítményeken legtöbbször a 35+-os korosztály van megjelölve, 25 év felett már nem árt beszerezni néhány krémet, ami akár az első szarkalábak megjelenésekor is óriási segítség lehet. Zsíros bőrűeket a szakirodalom szerint nem fenyeget ez a veszély, de biztos, ami biztos, az én fürdőszobám polcán bizony sorakozik néhány ránctalanító, amelyeket aktívan használok is.

Szuper első krém lehet erre a célra pl. a magyar kézműves SOINS natúrkozmetikai márka nappali ránctalanítója,  amiben alma őssejtek fejtik ki jótékony hatásukat.

Alma őssejtek? Igen, jól olvastad, a világon először Svájcban nyertek ki növényi őssejteket, méghozzá almából. Ennek láttán talán újszülött babák és köldökzsinórok képe ugrik be elsőként, amely betegségek, sérült szervek gyógyírként terjedt el a köztudatban.

A szakirodalom szerint az őssejtek korlátlan mennyiségben képesek osztódni és  bármeddig eltarthatók/szaporíthatók, így nem csoda, hogy a tudósok nagy fantáziát látnak bennük és komolyan foglalkoznak azzal, hogyan lehetne minél eredményesebben hasznosítani őket az orvostudományban. 

Mivel a modern korban a kozmetikumgyártók is igyekeznek tudományos alapon elkészíteni termékeiket, nagy lehetőséget láttak a címszereplő összetevőben is, így a növényi őssejtek tisztított kivonata kerül a krémbe, amely lelassítja a sejtek öregedési folyamatát, finomítja a már meglévő ráncok mélységét, rugalmassá teszi az arcbőrt, mondhatni megfiatalít.

A SOINS ránctalanítója nem csupán beltartalmát, megjelenését tekintve is különleges: sárgás, sűrű, marcipánillatú kence, ami a bőrre kerülve mégis nagyon gyorsan beszívódik, előkészítve a terepet a következő krémnek, vagy akár a sminknek. Klasszikus “mindenmentes”, nyomokban sem tartalmaz parabéneket és hozzáadott mesterséges anyagokat. Az alma őssejtek feladatát segíti viszont az A-vitamin, a vadrózsa olaj és a gránátalma olaj, együtt egy igazán ütős vitaminbombát alkotnak, amit minden bőrtípus szeretni és értékelni fog.

Korábban már utána jártunk, hogy ki készíti a SOINS krémeket, interjúnkat Edinával itt olvashatod el:

“Dobj egy csókot és megmondom, milyen a bőröd!”

A bájosan elegáns, fekete-fehér pöttyös tégelyes kis krém ajándékba is tökéletes, anyukák, nagymamák is nagyon fognak örülni neki, ha egy ilyen hazai gyöngyszemmel lepjük meg őket.

Ajánlom mindenkinek aki felvenné a harcot a ráncokkal, de azoknak is, akik kedvesük bőréről gondoskodnának!

Karácsony közeledtével a Edina is készül, és minden évben csodás csomagokat készít, például ilyet:

Ajándék annak, akit igazán szeretsz!

Kattints át a webshopjába, és válaszd ki a kedvencedet!

gsbox_banner

No Comments