6 jel, hogy nem elég *tökös* az elköteleződéshez (úgyhogy figyelj…)

Főleg azért is, mert lehet, hogy még te sem igazán tudod, hogy mi a probléma.

Olyan édes, hogy mindig felhív. Megdicsér, hogy csodás vagy, hogy büszke rád, és mindezt magassarkúban és hátrafelé? Nahát! Reggel üzit küld, napközben rádpittyen a Facebookon. Te meg elolvadsz mint méz a kenyéren.

Aztán ott a másik oldal: néha napokra eltűnik, nem “definiálja” a kapcsolatotokat, és bár beszélgetni nagyon szeret veled, a direkt kérdéseidre viszonylag ritkán válaszol.

Akkor most hogy is van ez? Ha ezt a hat jelet tapasztalod, akkor “elköteleződésügyileg” kihívásokkal küzd emberünk:

1.  Igazából még nem is hívott el randira

Üzenget a Facebookon és más médiumokon keresztül? Ez még kevés lesz… Jó, oké, amikor legutóbb összefutottatok az utcán olyan helyes volt, és egyébként is… Aha persze. Ha akarna veled találkozni bőven lenne alkalma rá, hogy elhívjon. Ha ez nem történt meg, valószínűleg nem akar tőled semmit.

2. Nem “címkézte fel” a kapcsolatot

Nagyon szeret időt tölteni veled. Viszont lehet, hogy ez részéről ennyi, és nem egyéb. Flört. Kellemes kikapcsolódás. Egy nő, aki a hiúságát legyezi. Ne legyél B-verzió. Ha ennél többet akarsz tőle beszélj vele.

3. Nem mondja, hogy szeret

Ez persze már egy másik szint. A kapcsolatban eljött az a pont, amikor te megvallottad az érzéseidet. Ő viszont nem viszonozta ezt. Napokkal később sem. Itt az idő, hogy elgondolkodj rajta, hogy mindketten ugyanabban a kapcsolatban vagytok-e.

4. Féltékennyé tesz

Oh, igen. A kedvencem. Mivel “elvileg” nem vagytok együtt, ő azt csinálhat, amit akar. Vannak más lányok is, akikkel jóban van, akikkel üzengetnek egymásnak, össze is futnak időről időre. Szóval nem vagy az a bizonyos, különleges lány. (Kell ez neked? Nem.)

5. Valami megváltozott, azóta, hogy …

… kifejezted az érzéseidet. Elmondtad, hogy többet szeretnél, hogy szeretnél együtt lenni vele. Hogy mi történt? Elsomfordált. És azóta csak felületesen kommunikál, és leginkább úgy bánik veled, mint egy baráttal. Hát igen. Üdv, a barát-zónában. Pont most rakott oda.

6. Nem fél, hogy elveszít téged

Annyira unod már ezt az őszintétlenséget, hogy folyton féltékeny vagy és kérdezgeted. Ő pedig mérges. Veszekszik, és az egészet rád tolja. Szerinte te vagy a hibás, mert neked semmi sem jó. Nem tudsz boldog lenni, nem tudsz önfeledten örülni. Magyarán: te vagy a hülye. Hát neked semmi sem jó? Innen üzenjünk, hogy nem a te hibád, hogy nem tudsz bizonytalanságban élni. Nem is kell.

Van még kérdés? 🙂

gsbox_banner

7 figyelmeztető jel, hogy baj van a párkapcsolatoddal

No Comments