Advertisement

Nincs karácsony csúnya pulcsi (pizsi és póló) nélkül

Most jöjjön, ami idén még nem volt! Maximumra kapcsoljuk a karácsony faktort!

Ha karácsonyi szezon, akkor nem hiányozhatnak belőle a karácsonyi csúnya pulcsik! Amik néha nem is annyira csúnyák, hanem sokkal inkább viccesek, és kedvesek! Szerezz be idén te is egyet! Mutatjuk a legjobb lelőhelyeket!

Bevallom, hogy én imádom a csúnya karácsonyi pulcsikat, és ahogy közeledik az ünnep, egyre több ilyen landol a bevásárlókosaramban. Online rengeteg cuki, vagy éppen ciki változatot is találunk, ezekből szemezgettem most. Vegyél bátran egy-egy ilyen felsőt, vagy pólót, mert feldobja a céges karácsonyi bulit, és egy ilyenben jelensz meg, a családi vagy baráti karácsonyi ebéden tuti, hogy te leszel a középpontban.

Még nem késő egy gyors (online) vásárlásba csapni, íme a legjobb lelőhelyek! 

A H&M minden évben szinte kidob egy dedikált karácsonyi kollekciót, így nincs hiány a női (és persze a férfi és a gyerek ruhákból), amiken valami vidám karácsonyi felirat, vagy éppen minta van. A Grumpy macskás pulcsi azoknak készült, akiknek a hócipőjük már most tele van az ünneppel. A zöld manós pulcsival mi is a Télapó segédjei lehetünk, a pihe-puha karácsonyfás pulcsiban pedig a legjobb az ünnepi fetrengés a kanapén a tisztességes kajakóma után.

Idén a Reserved is rácsúszott a karácsonyi mintákra, így az ő kínálatukban is találunk karácsonyi pulcsikat, és sok-sok pihe puha karácsonyi mintás pizsamát. Van mézeskalácsos aranyos csillogó pulcsi, hatalmas túlméretezett Boldog karácsonyt kívánós pulcsi, és persze karácsonyi mintás pizsama is. Melyik tetszik inkább?

Érdemes az F&F (A Tesco áruházak saját márkája) üzleteket is felkeresned, mert itt is találsz karácsonyi kollekciós darabokat. A csillogós és rénszarvasos mintából több féle is megtalálható a F&F részlegen, de láttunk világító Mikulásos verziót férfi változatban is.

 

 

Óh, és pizsamák! Az F&F idén is a bekuckózós karácsonyi estéket támogatja. Pihe-puha pizsamák és egy részes egyberuhák között is válogathatunk téli mintával.

 

A kávék mellett a Tchibo áruháza is szeretné bearanyozni az ünnepet. A márka karácsonyi ünnepi kollekciójában a háztartási eszközöktől a fényeken át minden van karácsonyra, így a kényelmes köntös, és pizsama szett sem maradhat ki. A kockás minta a téli szezon sztárja, és örök darab, ebből pizsamát is találsz itt a weboldalon.

A BonPrix oldala a plus size nőkre is gondol, rengeteg pulcsi és felső kapható karácsonyi mintával, az elborult zöld szőrös rénszarvasostól a cuki sálas jegesmacisig , a legnagyobb kedvencünk azonban a karácsonyi unikornisos 🙂 Itt találod a többi karácsonyi kiegészítőt és kollekciót!

Ha még expressz szállítással (és bízol a Magyar posta kis manóiban) rendelsz, akkor akár az ASOS-ról is ideérhet a saját csúnya pulcsid, vagy pizsamád. Mondjuk jövőre is jó lesz karácsonykor, de mi ezeket ajánljuk az oldalról.  A kedvencünk a cuki rénszarvasos, de találhatsz korcsolyázó pingvineseket is. Ráadásul az ASOS a várandós kismamákra is gondol, és “Az én kis ajándékom” pocakmutogató felsőt is megálmodott az idei ünnepekre. A karácsonyfás pizsama nagyon jól mutat a hozzá passzoló karácsonyi hajpánttal. Hordanánk!

A Zaful online rendelős oldal egyik legkedveltebb csúnya pulcsija igazi dupla dinamit, ugyanis ezt nem viselheted egyedül, ehhez kell egy társ. Egy fotó kedvéért nagyon vicces lehet ez a pulcsi, de a karácsonyi vacsora alatt kicsit feszengős viselet.

A Zaful oldal igencsak érzi a csúnya karácsonyi pulcsi dizájnt, rengeteg (ráadásul akciós pulcsi vár) téged is. Csak reméled viszont, hogy megjön karácsonyig. Itt szemezgethetsz a kínálatból!

 

 

1 Comment