15 kézműves és design ajándék gyerekeknek

Természetesen az összeset megvennénk… Szuper ötletek, amivel a hazai készítőket is támogathatod!

Gyerekeknek ajándékot vásárolni talán a leghálásabb feladat, bár könnyűnek semmikép nem neveznénk, mire mindenkinek megtaláljuk azt, aminek a legjobban örülne. Reméljük most egy kicsit könnyítünk a feladaton!

Kattuska kastély

Egy igazi multifunkcionális játék, amelynek már az összerakása is roppant egyszerű. Ráadásul többféleképpen is feállíthatjuk, így egyik pillanatban kastély, a másikban kicsi bolt, de akár bábszínházként is bevethető. És különben is, melyik gyerek ne szeretne bekuckózni ide?

http://kattuska.hu/jatekokrol/kastely/

Sámló

Íme az egyik tökéletes bizonyíték arra, hogy a fogyatékkal élő emberek is képesek értéket teremteni és nagyszerűt alkotni.  Ezt a falovacskát a debreceni Fény Felé Alapítvány szociális műhelyében készítették és a világ legegyszerűbb és legnagyszerűbb falovacskája.  Nem mozog, nem imbolyog, ezért a tökéletes ülőfelület a gyerekeknek, amellyel még játszani is lehet. Megvásárlásával pedig a fogyatékkal élő emberek és a lakóotton életét segíthetjük.

https://kincsesladastudio.hu/ajandekok_gyermekeknek/samlo-falovacska-merinoi-gyapjufonal-sorennyel-es-farokkal

Nyakbasün

Mi az, kibújik-bebújik és nincs nála cukibb barát a Földön? Hát persze, hogy a nyakbasün! Örökre hálásak leszünk Mamzinak ezért az édes kis süniért, akit nyakláncként bárhová magunkkal vihetünk és akit bármikor babusgathatunk, amikor csak kedvünk tartja.

http://mamzi.bigcartel.com/

 Boris maci

Ezek az ölelnivaló puhaságok pont olyanok, mint mi: kicsit szabálytalan, és egyáltalán nem tökéletes. Viszont csupa szeretet mindegyik imádnivaló mackó és egészen biztos, hogy igazi jóbarátok és a legszuperebb alvótársak.

http://borismaci.hu/

Bőr focilabda

A foci legnagyobb rajongóinak ajánljuk ezt az igazi marhabőrből készült focilabdát. Különlegessége, hogy még a legendás aranycsapat is ilyennel meccsezett. A jelszó pedig ismét a segítő vásárlás!

https://bolt.segitovasarlas.hu/gyerekjatek-9/aranycsapat-focilabda-312

Gyümölcsös fűzögető

A meska.hu-n mindig igazi kincsekre lehet lelni. Többek között erre a remek puha fűzögetős játékra, amely tökéletes ajándék a kicsiknek.

https://www.meska.hu/t1758479-gyumolcsos-fuzogeto

Vidám textilfigurák

Legszívesebben az összes létező Lencsi Művek figurát megmutatnánk Nektek, annyira imádnivalóak. Most ezeket a helyes kutyusokat emeltük ki, de ha megnézitek a honlapjukat még több kincsre bukkanhattok, amelyekkel garantált lesz az öröm Karácsonykor.

Babaház

A Meskán bukkantunk erre a elképesztően gyönyörű viktoriánus stílusú babaházra, mely szerintem minden kislány álma.

https://www.meska.hu/t1791578-babahaz

Marbushka társasjáték

Ugyan már kinőtték magukat és kézműves műhelyből nagyon gyorsan menő céggé fejlődtek, de talán még beleférnek a kézműves kategóriába ezek az igazán eredeti játékok. Mi régóta Marbushka-rajongók vagyunk, mert azon kívül, hogy nagyon jól ki vannak találva, még szemet gyönyörködtető művészi alkotások is, amelyeket mindig jó elővenni.

Szilikon rágóka

Újabb hasznos és játékos ajándékok a legkisebbeknek. Nusky-Dia mindegyik darabot kézzel és különleges odafigyeléssel készíti. Nála minden egyedi, nincs két ugyanolyan darab.

http://nuskytoys.hu/

Debaba Kraft

Kreatív és kézimunka iránt lelkesedő nagyobb lányoknak, de akár fiúknak is remek ajándék lehet egy hímzőkészlet. A kis szütyőben minden megtalálható, ami egy kisállat létrejöttéhez szükséges. A kisebbek pedig addig is ezen a kis bújtatón gyakorolhatnak.

http://www.debabakraft.com/uzlet/

Öltöztetős baba

Klasszikus játék lányoknak. Katától nem csak a hagyományos öltöztetős babával lephetjük meg gyermekeinket, de a nyuszi-imádóknak itt vannak ezek a helyes kis öltöztetős nyuszik. Nagy lesz velük az öröm!

http://www.miniwerka.hu/

Pántlika

Apró vagy kiegészító ajándéknak, de akár még az adventi napárba is kitűnő ötlet lehet ezekből a mesés hajpántokból és csatokból.

http://pantlika.com/

Nyomdák

Az alkotást kedvelő nagyobb lányoknak egész évben jó szórakozást ígérnek ezek a kézzel készített nyomdák. Azon kívül, hogy gyönyörűek, egyediek is, hiszen Vera személyre szólóan is elkészíti őket. Nálunk napi használatban vannak, mert pillanatok alatt rendkívül egyedi ajándékcsomagolást lehet velük készíteni, de segítségükkel szuper meséket is ki lehet találni és lerajzolni.

Nagyobb lányoknak (vagy anyukáknak) pedig kevés praktikusabb ajándékot lehetne kitalálni, mint egy kötött fejpántot és forraltborozáshoz is kiváló ujjatlan kesztyű.

https://www.facebook.com/visu.visualplayground/

Logifaces logikai kirakós

Ugyan nem kézműves, sokkal inkább design kategória, de zsenialitása miatt kihagyhatatlan. Nagyobbaknak, vagy akár az egész családnak lehet ez az idei karácsony egyik legizgalmasabb ajándéka. Egy igazi design és logikai csemege és amelyben úgy kell egymás mellé helyezni az elemeket, hogy azok ugrás nélküli folytonos felületet alkossanak. Az elemekkel való szabad játék utat enged a fantáziának, a kötött minták helyes kirakása több perces fejtörést és szórakozást nyújt a játékosoknak akár egyedül, akár többen egyszerre közösen oldják meg a feladványokat. Ja, és ami még nagyon érdekes ebben a játékban, hogy betonból készült.

http://www.magma.hu/termek.php?id=2771

gsbox_banner

No Comments