Elengedlek, mert ez a legtöbb, amit megtehetek magamért

Szeretem magam annyira, hogy az önzőséget választom. Lehet, hogy nem leszek veled kedves, de most arra van szükségem, hogy erős legyek, még akkor is, ha éppen gyengének akarsz látni.

Megteszem, hogy magasabbra tolom a mércét. Nemet mondok a lemondott programokra, a válasz nélkül hagyott üzenetekre. Nem vagyok tökéletes, de ennél többet érdemlek.

Megteszem, hogy kitartok amellett, amit mondok, és amit gondolok. Nem érdekelnek a kifogások, még akkor sem, ha annyira, de annyira nagyon szeretném, hogy igazak legyenek. Nem azok.

Megteszem magamnak azt a szívességet, hogy a mentális egészségemet a kapcsolati státuszom elé helyezem. Még akkor is, ha az ünnepek miatt sokan sajnálni fognak.

Megteszem magamért, hogy elengedem a múltam. Nélküled lépek tovább. Annak ellenére, hogy rengeteg szép emlékem van még nem kell együtt maradnunk.

Megteszem magamért, hogy felnőttként viselkedem. Elbúcsúzom ahelyett, hogy jelenetet rendeznék. Kiraklak az életemből ahelyett, hogy átkozódnék. Belátom, hogy hol van helyem. És hol nincs.

Megteszem magamért, hogy a helyes dolgot teszem, a könnyű dolog helyett. Elismerem, hogy változtatnom kell. KELL. Igen. Kell.

Megteszem magamért, hogy belátom nem te vagy az egyetlen ember, akit életemben szeretni fogok, még akkor sem, ha most te vagy az, akit szeretek. Nem fogok teljesen összetörni, mert tudom, hogy más kapcsolatok vannak még előttem.

Szeretem magam annyira, hogy az önzőséget választom. Lehet, hogy nem leszek veled kedves, de most arra van szükségem, hogy erős legyek, még akkor is, ha éppen gyengének akarsz látni.

Szeretem magam annyira, hogy belássam: nem szabad ebben a kapcsolatban maradnom tovább. Úgy érzem felnőttem hozzá, hogy ki tudjak lépni belőle.

Szeretem magam annyira, hogy megtaláljam az erőt ahhoz, hogy elsétáljak. Egy olyan ember mellől akivel az örökkévalóságot terveztem. Valaki mellől, akit teljes szívemből szerettem, és aki megbántott.

(De még akkor is szerettem.)

Megteszem magamért, hogy elhiszem, most egyedül kell lennem. Több időt kell töltenem magammal. És ettől nem félek.

Megteszem magamért, hogy elveszítlek, és a szabadságot választom.

Megteszem magamért, hogy esélyt adok, valaki másnak, valaki újnak.

És ez a más én vagyok.

Megteszem magamért, hogy esélyt adok MAGAMNAK a boldogságra.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

6 jel, hogy nem elég *tökös* az elköteleződéshez (úgyhogy figyelj…)

No Comments