7 dolog, ami elsőre fura lehet, de mégis imádják bennünk a férfiak

Nehéz tudományos magyarázatot találni arra, hogy mit találnak vonzónak a férfiak a másik nemben, azaz bennünk nőkben. Minden férfi mást mond, amikor felteszik neki a nagy kérdést, hogy ők mi az, amit imádnak a csajokon?

Van aki a kerek feneket részesíti előnyben, más az intellektualitását imádja a kiszemelt nőnek, más pedig a főzési tudományát, megint más azt, hogy van humora az illető hölgynek. Ahány férfi, annyi szempont. Mi most találtunk egy listát, amit tudósok rakta össze, és 7 olyan dolog van rajta, amit a férfiak imádnak a nőkben. Igen, benned is, aki ezt a cikket olvasod! 🙂

1. Izzadás

Ha valaki nagyon izzad (például edzőteremben), akkor mindig azt gondolja magáról, hogy ez kínos. Pedig éppen ellenkezőleg. A testünk ugyanis izzadáskor olyan illatanyagokat termel, ami fokozza a férfiak figyelmét. Ha hiszed ha nem, a férfiak pozitívnak találják a női “testszagot”, hiszen ez alapján találják meg a tökéletes párt maguknak. Szóval az izzadás nem para, ne érezd magad kényelmetlenül, ha izzadsz, mert lehet hogy így vonzod be a Nagy Őt!

 

2. A nevetés

A pszichológusok azt mondják, hogy ha találkozunk valakivel, aki őszintén megnevettet minket, akkor az a kapcsolat nagy valószínűséggel romantikus irányba fordul majd előbb-utóbb. A nevetés nagyon pozitívan hat a másik nemre, és igaz az az mondás, hogy bele lehet szeretni a másik nevetésébe. Szóval csak bátran kacagjunk, nevessünk, mert sosem lehet tudni, hogy ki hallja meg 🙂

 

3. A szemüveg viselés

Amikor felírták kislányként az első szemüvegemet, elszomorodtam, mert féltem, hogy pápaszemesnek fognak csúfolni a fiúk. Szerencsére senki sem tette, sőt felnőttként előnyöm is származott abból, hogy szemüveges vagyok, ugyanis a másik nemnek eléggé tetszik ez. Kutatások is bebizonyították, hogy a férfiak jobban vonzódnak a szemüveges nőkhöz. Már értem miért hord néhány lány kamuszemüveget!

4. A fehér csík a bikini helye alatt a bőrön

Vigyázat! A férfiakra nagyon izgató hatással vannak ezek a fehér területek, amiket nem ért a nap a tengerparton, vagy a strandon napozva.

5. A laza frizurák

A “messy hair” azaz a haj, ami pont úgy néz ki, mintha éppen most léptünk volna ki az ágyból nagyon népszerű viselet. A nagy természetes hullámok, vagy a rendezetlen kontya tekert hajak olyan nőt mutatnak, aki nem fél attól, hogy tönkreteszi a frizuráját egy hevesebb ölelés, vagy éppen az időjárás. A férfiaknak pedig bejönnek a rakoncátlan tincsek. Dobd a sarokba a hajvasalót és a hajlakkot, éljen a természetesség!

6. Az alig smink

Nincs mese a tudósok kiszámolták, hogy a férfiak 40% -a úgy véli, hogy a nők a smink nélkül vonzóbbak. Nincs több kérdésünk!

7. A kis pocak

Ne parázz, ha nem tökéletesen lapos a hasad. A kis pocak ugyanis még több vonzerőt jelent a nőknek.  A kutatások bebizonyították, hogy azok a férfiak, akik a homokóra testtípusú nők képeit nézegették, nagyobb impulzusokat éreztek az örömért felelős agyi részekben. Mondjuk elég csak visszagondolni Marilyn Monroe-ra, vagy Ashley Grahamra (a világ egyik talán leghíresebb plus size modellje manapság), és máris bebizonyosodik, hogy a koplalás nem célravezető!

Szerinted van még valami, amitől vonzó egy nő? Kommentálj bátran! 

forrás

gsbox_banner

17 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a férfiakról (100 férfi szerint)

No Comments