15 magyar kézműves dekor termék karácsonyra – neked és a lakásodnak!

Még nem késő felkutatni a legszebb dekorációkat! Hoztunk nektek egy listát csodás díszekről és a lelőhelyekről! Azonban nem csak a karácsonyra gondoltunk, némelyik akár egészen vízkeresztig díszítheti otthonodat! (Vagy ameddig akarjátok…)

EVY Home Decor – Karácsonyi párnahuzat

Egy jó párna megválasztása fontos döntés, hiszen nem mindegy, hogy a karácsonyi ebéd után min töltjük el a megérdemelt szundit, nem igaz? Gyuris Evelyn portékái között további kincsekre lelhetünk, minden párnahuzatot egy-egy kézzel rajzolt illusztrációja díszíti.

 

Álomzug dekoráció – “Fenyőfák között” asztaldísz

A téli álomvilág kedves kis lakói sorakoznak fehér kosárkában. Nem kérdés, hogy a délutáni teázást az ő társaságukban kell kortyolgatni!

 

Gokla Móka – Szívalakú karácsonyi díszek

Fára, kilincsre, esetleg egy kósza szögre – bárhová akasztható elbűvölő kis díszek a Gokla Móka műhelyből! Hát kinek ne dobbantanák meg a szívét ezek a kis szívek… Ha megtetszett valami, e-mailben tudod leadni a rendelésed: goklamoka@gmail.com.

 

Blessyou – Ajándékzsákok türkiz és kivizöld színben

Csomagolópapír helyett rejtsd ajándékjaidat ezekbe a türkiz és kivi színű, vidám pöttyös zsákokba! Gyors és praktikus csomagolás, egyben nagyon mutatós! A zsákokat csillag vagy hópehely díszíti. 100% pamutból készültek, tartósak, hogy sok-sok évig használhasd.

 

Moon Manufacture – Fából készült karácsonyi kopogtató

Akril festékkel festett fa kopogtató. Egyszerű, visszafogott karácsonyi dísz a minimalista stílus kedvelőinek.

 

Gabi Göbre – Aromalámpa

Hmmm… csak egy gyertya alulra, mennyi illóolajok felülre és máris belengi a szobát az isteni karácsonyi illat! Kézzel korongozott, kétszer égetett, egyedi kerámiák egy több, mint tizenöt éve működő családi műhelyből.

 

TulipánMűhely – “All is calm, all is bright”

Meghitt hangulatot idéző karácsonyi fatábla a TulipánMűhelyből 100%-ban természetes anyagok felhasználásával.

 

Rozsamoni – Textil szaloncukor (akasztóval)

Hogy azokra a fákra is kerülhessen szaloncukor, ahol diétázik a tulajdonos… 🙂 12 db textil szaloncukor csomagban, kék-fehér pamutvászon felhasználásával, fehér pamut csipkével díszítve, puha vatelinnel kitömve.

 

Zerda – Karácsonyi teásdoboz

Teázáshoz kiváló partner lehet ez a karácsonyi hangulatot teremtő faládika. Dekupázs technikával készült, négy rekeszes. Mérete: 15x15x8 cm. “Valami egyedi, valami, ami másnak nincs…” Zerda műhelyében a legtöbb termék újrahasznosított anyagból készül, szeretettel, odafigyeléssel, kézzel… 🙂

 

Tündérkaszinó – Cukorpálca fali girland

Egyenesen a Mikulás műhelyéből! 13 cm-es cukorpálcák jersey és Tilda csillagos anyagból készültek vatelin töltéssel. Dobd fel a falakat ezzel az “édes” girlanddal!

 

WonderBanner – “Az első karácsonyom” textil banner

Legyen felejthetetlen az első karácsony! A WonderBanner műhelyében kézzel gyártott pamutvászon és textil bannerek készülnek modern, vidám baba- és gyerekszobákba. Praktikus, hiszen bármikor áthelyezhető! Ha megtetszett valami, e-mailben tudod leadni a rendelésed: wonderbanner@gmail.com

 

Studionin – Ajándékkísérő kártya

Elégedetten pezsgőző róka grafikával ellátott kísérőkártya. Magamból indultam ki, ezért mindenképpen helyet kapott a listában, hiszen ez felettébb hasznos azok számára, akiknek nem túl szép a kézírásuk.

 

Mimö – Karácsonyfás könyvjelző

Ez a könyvjelző bizony minden könyvmoly kelléktárában kötelező darab! Már csak egy izgalmas könyv kell (az mindig van), egy bögre forró tea és indulhat is a kikapcsolódás. 100%-ban kézzel készült “szöszmötök” a Mimö műhelyéből, ha valami megtetszik, ezen a címen tudod felvenni velük a kapcsolatot: mimodolgok@gmail.com

Zoldeszti – Gyertyatartó

Tudom, hogy már a harmadik gyertya meggyújtása lesz esedékes a héten, de Eszti műhelyében számtalan káprázatos gyertyatartót találunk, amelyeket szívesen használnánk a hideg hónapok többi napján is. Szelíd színösszeállítású, elegáns, diszkréten csillogó dísz a harangláb virágának csillag/virág alakú terméstokjaival.

 

KippKoppDesign – Ajtókopogtató

No, ez az ajtókopogtató minden édes otthon ajtajához illik! Apró termések díszítik, egymáshoz passzoló színekben. Kézzel készült, kizárólag természetes anyagok felhasználásával.

 

Melyik tetszik a legjobban? 🙂

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

9 karácsonyi vásár, ahol nem tapos el a tömeg!

No Comments