Karácsonyi pipere szettek a fa alá!

Idén talán még nehezebb választani a sok szépség közül… mi azért megpróbáltunk.

Aki ilyenkor nem vásárol magának az magára vessen! Nem csak azért, mert jóval kedvezőbb áron lehet csodálatos, illatos kozmetikumokhoz jutni, hanem azért is, mert olyan gondos kezek rakják őket dobozba, hogy úgy érezzük TÉNYLEG nekünk készült egy-egy pakk.

Mutatjuk a mi kedvenceinket, amelyeket még nem késő beszerezni!

Chok Chok: 12 days of beauty calendar 

A Chok Chok az idei év nagy kedvence, és mi mással is zárhatnánk ezt le, mint egy ilyen cuki ajándékkal, amire azonnal szemet is vetettünk! Szándékosan nem írom, hogy Ádventi naptár, hiszen nem az. Az év bármely időszakában jól jön egy kis kényeztetés!

Itt teszteltük a szuper maszkot, szintén tőlük:

A koreaiak már a fürdődben vannak! – A ChokChok neked is elhozza a “Kbeauty” legjobbjait

Lush: Merry and Bright csomag

Bevallom az év egyik fénypontja, amikor a Lush elküldi hozzánk az éves karácsonyi meglepetést. Idén sem volt ez másként. A fürdő tele, és esténként nagyszerű lazítani ezekkel a csodás termékekkel!

Yves Rocher: Meseerdő gyümölcsei csomag

Ebben az évben sem hiányozhat a polcokról ez az édes, krémes elegáns válogatás. A grafika (mivel nekem a karácsony fehér és piros), idén különösen a szívemhez szól!

The Body Shop: Multimaszkoló nyuszi

A Multimaszkoló nyuszi az egyik legcukibb ajándék, amivel meglephetsz valakit idén karácsonykor! 3 féle, 9 db egyszeri alkalomra elegendő, Superfood arcmaszkot és egy Nyuszifül fejpántot rejt és tökéletesen alkalmas multimaszkoláshoz! Az enyém már úton van!

Yamuna: Mesés karácsony ajándékcsomag

Minden évben megveszem a Yamuna karácsonyi dobozát, mert a mesés almás pite illatú testvajhoz csak ilyenkor jutok hozzá 🙂 Viszont gyorsan elhasználom, így nem tart túl sokáig…

Blanche: Ragyogó arcbőr csomag

Az idei év újabb nagy felfedezettje, amivel a Goodstuff Boxban is találkozhattatok. Az epermagos arcradír kötelező, gyengéd és szuper fincsi termék, nálam mindig van a fürdőben!

Ő pedig Dani Kata, aki készíti:

„Nagyon sokáig nem esett le a tantusz, hogy ezt hívják szenvedélynek!”

 

Magister Products: Aktivizáló csomag

Bár nincs olyan Magister termék a kínálatban, amit ne szeretnék, mégis ezt a csomagot választottam most a karácsonyi termékek közül, mert két kedvencem is benne van: a Moccame Habkrém, és a zöldagyag maszk, amit néha napközben is felkenek.

De ezt is meséltem már itt:

Leteszteltük: Magister Products AHA mélytisztító arcmaszk

Évca Natural: Az igazi varázslat csomag

Ha pedig olyan magyar céget kerestek, ami illatonként kínál komplett csomagokat, akkor ideje kipróbálni az Évcát, ami jött, látott és győzött. Nálunk a hibiszkusz termékcsalád a nyerő, de ebben a stresszes karácsonyi időszakban mi mást is kínálgatnánk, mint a levendulást varázs csomagot! Próbáljátok ki, 100% tiszta minőség!

Zsófi pedig itt vallott szerelmet:

Hibiszkusz az új szerelem – Kipróbáltuk az Évca Natural termékeit

Soins: Baba Mama csomag

Ha már szerelem… én személy szerint három éve vagyok Budai Edina termékeinek hatalmas rajongója, és annak idején az újszülött babukámat pont ebbe a narancsos fürdetőbe fürdettem. Gyengéd és mindentől mentes termékeit ajánlom minden maminak, aki szeretné, ha jó “kezekbe” kerülne a babája érzékeny bőre.

 

Zador: Zador & Gerbaud csomag

Első találkozásom a Zadorral pont egy éve, karácsonykor volt, és annyira elámultam a minőségtől, hogy azonnal írtam is róla egy cikket. Node. Most azért kerültek ismét a látókörömbe, mert ilyen ötletes, elegáns csomagot nehéz lenne találni a palettán. Ha tényleg (de tényleg!) van valaki, aki értékeli a minőséget, és soha nem tudod, hogy mit vegyél neki, akkor ne keress tovább. Ezt vedd.

Ez pedig a cikk, amit hirtelen felindulásból írtam:

ZADOR – amiben bátran bízhatsz!

African Spa: Shaving Kit Smooth csomag 

Nem nehéz belebotlani a férfiaknak készült karácsonyi csomagokba ha bármilyen bevásárlóközpontban jársz manapság. Mi viszont valami olyat mutatunk, ami minőségében különleges, és elegáns ajándék. Az African Spa eddig kizárólag szakállápoló termékeket készített, idén viszont elérkezett az idő a borotválkozás szekcióhoz is. Mint minden termékük ez is kézzel készült, természetes alapanyagból. Ez a szett borotvakrémet és borotválkozás utáni balzsamot tartalmaz, nem irritálja a bőrt, kellemes, friss illatban készül. Bátran ajánljuk idén – a megszokott SLS-es termékek helyett!

A szakállápoló termékeikről pedig itt írtunk korábban:

Nem kell, hogy szúrjon! Szakállápolás mesterfokon, hazai manufaktúrából!

Van még idő karácsonyig, hogy beszerezd ezeket a csodás termékeket! Ha még további útmutatásra van szükség, akkor olvasd el ezt is:

Karácsonyi kozmetikum katalógus, avagy izé… nem tudom mit válasszak…

 

 

No Comments