Lesd el az északi nők szépségtrükkjeit! – Kipróbáltuk a Stenders kozmetikumait

A szerkesztőségben nagy kedvenc, avagy mire jó a masszázs gyertya? (Hmm… hát sok mindenre…)

A Stenders egy lett natúrkozmetikai márka, repertoárját a tiszta, északi természet és a mélyén található gyümölcsök, növények ihlették. Odafent a messzi északon a nők sokat foglalkoznak bőrük ápolásával, idén télen pedig te is átemelhetsz tőlük néhány tippet a saját rutinodba, hogy a hideg időben megfelelően gondoskodj bőröd hidratáltságáról!

A Stenders név hallatán talán a természetes szappanok és fürdőgolyók ugranak be először, pedig sokkal szélesebb skálán mozog  a kínálatuk, amit érdemes alaposan átböngészni, ugyanis izgalmas kincsekre bukkanhatunk.

Ilyen például a mostanában nagy népszerűségre szert tevő masszázsgyertyák különleges családja, amelyek egyszerűen imádni való csomagolásban kaphatóak. Első pillantásra ékszerdoboznak tűnik a gyönyörűen díszített kis csomag, belül viszont egy kis török lámpára hajazó kerámiamécses bújik meg. Annyira édes és különleges, hogy bármelyik vintage stílusú lakásban megállja a helyét dekorációként!

Ha viszont van szíved elhasználni és rászánod magad a meggyújtására, nagyon finom, virágos illatban és különleges élményben lesz részed, hiszen a benne lévő növényi olajoknak és vajaknak köszönhetően a gyertya megolvadva nem viasszá, hanem egy selymes testápolóvá változik, ami kézmeleg, így bátran megmasszírozhatod vele  a párodat, vagy beledörzsölheted a saját bőrödbe.

Gyertyafényes relaxáció és extravagáns kényeztető testápolás egy lépésben pipa!

De ha a hagyományos testápolók híve vagy, akkor is értékes gyöngyszemekre bukkanhatsz a termékek közt: jó szívvel ajánlom a 250 ml-es, pumpás kiszerelésű krémeket, amelyek extra könnyű formulával és különleges, egyedi illatokkal rendelkeznek.

Bár nem kifejezetten téli aroma, mégis nagy kedvencem a nyírfa levél és zöld tea kivonatot tartalmazó változat, amely maga a színtiszta, könnyed frissesség. Csak a tégely zöld, hogy szimbolizállja a természetközelséget, maga a krém fehér, így bátran, bármikor előveheted, akár csak kézkrém gyanánt is. Teakedvelőknek, természetbarátoknak alapdarab, de vigyázz, mert a pasid is rá fog járni!

Ha kedvet kaptál az északi nőktől és megfelelően szeretnél vigyázni a bőröd épségére, szerezd be te is a Stenders kozmetikumait!

Ha pedig még jobban szeretnéd megismerni olvass róla itt:

Ezek a kozmetikumok a világ legzöldebb országából jönnek el hozzád, tudtad?

No Comments