A Natics bemutatja… Íme a 9 leghatékonyabb megoldás 5 féle bőrproblémára!

Rugalmatlan arcbőr, pigmentfoltok, ráncok, pattanások és még sorolhatnánk… Másfél évnyi fejlesztést követően hozta létre a Natics a Sérum Professionnel termékcsaládot, amely a leghatékonyabb megoldásokat nyújtják a legmakacsabb bőrproblémákra is!

Aki már próbálta esküszik rá… Valahogy mi is így vagyunk ezzel. A Natics több, mint bőrápolás és kozmetikum: tökéletes minőség tégelyben, ami tudja a választ, ha gondod van a bőröddel.

Hámlasztás – AHA, BHA és PHA hámlasztók

A kíméletes hámlasztás több problémára nyújt megoldást: ráncok enyhítése, pigmentfoltok halványítása és pattanáskezelés. Ügyeljünk a fényvédelemre!

Termékcsoport: exfolie – organikus hámlasztás 7% AHA savval; extrême – erős hámlasztás 15% AHA savval; redoux – póruscsökkentő hámlasztó 2% BHA-val; PHA+ – hámlasztó érzékeny bőrre is

Remodelláció – Feszesítés, hidratálás és nyugtatás

Amely ötvözi a sejtösztönző, regeneráló és nedvességmegkötő hatóanyagokat. A Natics-nél egyedülálló módon a legkisebbtől a legnagyobb molekulasúlyú hialuronsav megtalálható, amely nagyon komplex mátrixot képez.

Termékcsoport: lumière – remodelláló szérum 10% Azeloglicinával®; hydra + – aktiváló szérum 2% glycoinnal®, 3% ectoinnal®; calme – stimuláló szérum 5% calaminnal és 5% B5-vitaminnal

Pigmentfoltok – Hiperpigmentáció kezelése

Melanintermelés csökkentése Azeloglicinával®, niacinamiddal, de elsősorban alpha arbutinnal. Ezt az aktív hatóanyagot bőrgyógyászok is használják pigmentfolt halványításra. Az éclat folthalványító szérum az arbutin leghatékonyabb formáját tartalmazza.

Termékcsoport: éclat – folthalványító szérum 2% alpha arbutinnal; lumière – ragyogó arcbőr 10% Azeloglicinával®; claire – világosító szérum 10% niacinamiddal

Faggyúcsökkentés (szeboreguláció) – Akne, mitesszerek kezelése

Pattanásokat ott kell visszafogni, ahonnan erednek, ez pedig az izzadás és a baktériumok elszaporodása. A zsíros bőr jobban izzad, ennek hatására jelennek meg a pattanások, és ezek tudnak elfertőződni.

Termékcsoport: claire – szeboreguláló szérum 10% niacinamiddal; redoux – póruscsökkentő szérum 2% BHA-val; lumière – szeboreguláló szérum 10% Azeloglicinával®

Rozácea – Bőrpír, hajszálerek kezelése

Rozácea, azaz értágulat. Okozhatja hiperszenzibilitás, továbbá előfordul, hogy az elfáradt erek izmai nem képesek megfelelően összeszorítani.

Termékcsoport:lumière – rozácea-kezelő szérum 10% Azeloglicinával®; calme – nyugtató szérum 5% calaminnal és 5% B5-vitaminnal

A Sérum Professionnel termékcsalád tagjainak közös vonása, hogy mind tartalmazzák az elképesztően hatékony nedvességmegkötő anyagot, a hialuronmátrixot. Továbbá természetes biopeptidet (fehérje darabka) is, amely bizonyítottan növeli a feszességet.

A Natics Sérum Professionnel termékcsaládot ITT megtalálod!

No Comments