Ezt kell *elengedned* minél előbb, legalábbis a csillagok üzenete szerint!

A csillagok vizsgálata jó játék, és ha nem is fogadjuk meg mindig, amit üzennek, lehet, hogy nem baj, ha elgondolkodunk egy kicsit rajtuk…

Kos (március 21 – április 19). Vérbeli hurrikán vagy, amit nem mindig mutatsz meg a külvilágnak. Nem mindenki tud kezelni téged, és néha aggódsz, hogy senki se ért meg, ezért gyakran kényszerülsz álarcot viselni.

Amit el kell engedned 2018-ban: a látszatot, ami mögé hajlamos vagy elbújni; még akkor is, ha elpártolnak mellőled azok, akik csak a felszínes tulajdonságaidat kedvelték – hiszen jóval több vagy annál, mint amit mutatsz magadból.

Bika (április 20 – május 20). Szereted a kényelmet, amivel semmi baj sincs, de valljuk be, néha túlzásokba esel és könnyen elkényelmesedsz, ha nem figyelsz oda magadra, ráadásul gyakran egy hadsereg is kevés lenne, hogy kimozdítson otthonról.

Amit el kell engedned 2018-ban: a komfortzónádat mindenféleképpen. Lépd át a saját magad által húzott határokat! Ha elég időt töltesz  egy másik városban, egyre több szépségre leszel nyitott, ha pedig külföldre sodor a szél, akár meg is szeretheted az adott országot. Akadnak a világnak olyan részei, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket.

Ikrek (május 21 – június 20). Ez az év nem volt valami nyugodt számodra, de melyik volt az, ha rólad van szó? Sok-sok kihívással néztél szembe 2017-ben, és meglehetősen göröngyös úton jártál.

Amit el kell engedned 2018-ban: a múltba révedést. Helyette merj tervezni, még akkor is, ha a korábbi megpróbáltatásaidon nem is vagy teljesen túl. Ha továbbra is engeded, hogy visszahúzzon a múlt, sosem jutsz előre.

Rák (június 21 – július 22). Az elmúlt évben túltengett benned a segítőkészség: még azt is meg akartad menteni, aki nem kért a segítségedből. Ez az önzetlenség a lételemed, ettől érzed jól magad a bőrödben.

Amit el kell engedned 2018-ban: azt, hogy másokat mindig magad elé helyezd. Első helyre kerül az, hogy te hogy vagy, a többiek csak utána(d) jöhetnek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22). 2017-et a poggyászodon ülve töltötted, és végig olyan érzésed volt, hogy folyton úton vagy, de soha nem érkezel meg, bármit is teszel.

Amit el kell engedned 2018-ban: a céltalanságot. Végre nem csak haladsz, de el is jutsz a céljaidig. Új kalandokba vághatsz bele, és páratlan új lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22). Ebben az évben a beledet is kidolgoztad. Törtél fel, mint a talajvíz, és senki sem állhatott az utadba.

Amit el kell engedned 2018-ban: a túlhajszoltságot. Pihenj és értékeld, amit az előző időszakokban letettél az asztalra. Tanuld meg, hogy nem kell mindig rohanni valamilyen cél felé: néha meg is kell állni egy pillanatra: vagy akár többre.

Mérleg (szeptember 23 – október 22). Az idén számtalan nehézségbe ütköztél, de sokunk számára nehéz volt ez az év. Küzdöttél az igazságtalanságok ellen, folyamatosan reflektáltál a körülötted történő eseményekre.

Amit el kell engedned 2018-ban: a “világ” megváltoztatását. Helyette a saját kiegyensúlyozottságodon kell dolgoznod; ha meg akarod változtatni a világot, először magadat tereld a jó útra.

Skorpió (október 23 – november 21). 2017 arról szólt számodra, hogy a helyzetedbe beletörődve csücsültél az érzelmi hullámvasutadon, miközben a múltban elkövetett hibáidon keseregtél, valamint olyan eseményeken, amelyekre nem is volt ráhatásod.

Amit el kell engedned 2018-ban: a nosztalgikus vívódást. Eljött az idő, amikor a jövődre kell koncentrálnod, amiért az első lépéseket már meg is teheted.

Nyilas (november 22-december 21). Valahogy nem buzgott benned az önbizalom ebben az évben, de legalább elkezdted felismerni, hogy nem vagy te olyan elveszett, mint gondoltad.

Amit el kell engedned 2018-ban: önmagad lebecsülését. Térj vissza az általad megszabott csapásirányhoz, és koncentrálj arra, amivé tényleg válni akarsz.

Bak (december 22. – január 19). Rengeteg időt töltöttél az elmúlt évben azzal, hogy megpróbáltál rájönni, ki is vagy valójában, miközben szép csendben elveszítetted a boldogság felé vezető utat.

Amit el kell engedned 2018-ban: az irreális elvárásaidat magad felé. Szabadulj meg attól a gondolattól, hogy csak egy bizonyos cél elérésétől lehetsz boldog, és ha nem teszel le bizonyos dolgokat az asztalra, nem fognak szeretni; felejtsd el ezeket, és egyszerűen csak élvezd az életet.

Vízöntő (január 20. – február 18). 2017 a kétségek éve volt számodra, és ezért még csak nem is hibáztathatunk. Abban a hitben élsz, hogy más vagy, mint a többiek, és pont ez az oka annak, hogy néha úgy tűnik, mindenki szembejön.

Amit el kell engedned 2018-banhogy kevesebbet érsz másoknál. Végtére is, azok a tulajdonságaid tesznek egyedivé és akár sikeressé, amelyek másokból hiányoznak.

Halak (február 19. – március 20). Érzelmileg kimerültél ebbe a kemény évben, ami teljesen érthető. Feláldoztad magad másokért, és háttérbe szorítottad a saját igényeidet olyanokért, akik azt talán meg sem érdemelték.

Amit el kell engedned 2018-ban: a mérgező emberi kapcsolataidat. Ne pazarold a drága energiáidat és idődet olyanokra, akik nem érdemlik meg – szóljon erről a 2018-as év!

 

Forrás: thoughtcatalog

No Comments