Advertisement

Ezért nem engeded vissza az ex-ed az életedbe (legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Van az a pont, amikor már nincs új esély, amikor már nincs rá időd… Más-más csillagjegyű emberek más-más okokkal indokolják ezt, és más utakon jutnak el ehhez a felismeréshez. Nézzük, hogy rád mi a jellemző.

Kos

Nem kúszhat vissza, mert megvolt az esélye korábban, és most úgy véled, nem érdemel többet.

Bika

Úgy gondolod annyira megbántott, hogy semmi esélye sincs arra, hogy begyógyítsa a szíved. Ez a te feladatod, és ezt már tudod is. Ő mehet tovább, de neked már nincs dolgod vele.

Ikrek

Bármit is mond, tisztában vagy vele, hogy nem képes megváltozni. Te pedig nem hiszel már neki. Egy pillanatig sem… Hiába szakítottatok, pontosan tudod, hogy semmi nem fog változni…

Rák

A környezeted soha nem fogadná el, és mivel neked nagyon fontos a barátaid véleménye (is), és vakon bízol bennük tudod, hogy az exednek nincs esélye.

Oroszlán

Túl jó vagy neki. Erre közben te is rájöttél.

Szűz

Nem engeded vissza, mert pontosan tudod, hogy másra sem fogsz tudni gondolni, mint a hibákra, amelyeket elkövetett… Ismered magad, pokollá tennéd az életét.

Mérleg

Időközben rájöttél, hogy a magány egyáltalán nem olyan rossz dolog. Úgy döntöttél, hogy elfogadod, amit az élet ad. Ha pedig ehhez az kell, hogy elengedd Őt, akkor megteszed.

Skorpió

Te vagy az, akinél soha nincs folytatás. Ebből nem engedsz. Ha vége, akkor vége. Ha a feje tetejére áll, akkor is.

Nyilas

Számodra egy kapcsolat vége nem tragédia, hanem lehetőség. Miért mennél visszafelé, ha előre is mehetsz? Szakítás után szinte elfelejted az exed, és új világok felé törsz.

Bak

Úgy gondolod mindennek oka van. Annak is, hogy a kapcsolat véget ért. Nem vagytok egymásnak rendelve. Számodra semmi értelme újrakezdeni, hiszen nincs rá logikus magyarázat, hogy mégis…

Vízöntő

Mélyen hiszel a végzetben, és abban, hogy egymásnak vagytok-e rendelve. Nem próbálsz valakit beszuszakolni az életedbe, aki nem oda való.

Halak

Nem éri meg. Mármint, hogy újra belevágj abba, ami egyszer már nem működött. Inkább annak adod a szerelmed, aki viszonozni is tudja azt.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Mi okozhat neked csalódást 2018-ban, a csillagok előrejelzése szerint…

No Comments