Advertisement

Ha az évet új hajápolóval kezded legyen ez: hajtonik! (Kipróbáltuk neked…)

Hiába az egészséges étkezés, a bőséges folyadékfogyasztás, ráadásul sapkát is hordasz, vitaminokat szedsz, mégis megviseli az évszakváltás  a hajadat? Netán töredezik, csomókban hullik? A Bulgarian Rose tonikkal helyrehozhatod a károkat!

Ősszel és télen nagyon sokunk életét megkeseríti a durva hajhullás és a rengeteg apró, töredezett kis szál, amelyet magunk után hagyunk a lakás padlóján. Nem csak az állandó sepregetés, maga a hajveszteség is rendkívül bosszantó, viszont egyáltalán nem megoldhatatlan probléma, amelybe bele kellene törődnünk. Bár alapvetően nagyon fontos az egészséges életmód, ilyenkor a külső segítség bevetése sem árt.

A Bulgarian Rose gyönyörű díszcsomagolású, rózsaolaj alapú arc- és testápolóiról már biztosan hallottatok, de talán nem tudtátok, hogy a hajra való kozmetikumaik közt is érdemes szétnézni. Pedig így van, szuperhatékony samponokra, olajokra, balzsamokra és egy különleges tonikra is rálelhetünk, amely leginkább a hajszeszekhez áll közel.

A halványzöld, tiszta illatú folyadékot hasonlóképp kell alkalmazi: a szokásos hajmosási, balzsamozási művelet után a nedves fejbőrbe kell masszírozni, de nyugodtan eloszlathatsz néhány cseppet a hosszán is, habár nem kell kiöblíteni, nem fogja elnehezíteni, sem pedig zsírosítani a hajad. Az elején tapasztalhatsz némi bizsergető érzést, de rendszeres használat után már fel sem tűnik.

Ami viszont igen látványos, az a haj egészségi állapotában bekövetkezett változás: fokozatosan lecsökken, majd megszűnik a hajhullás, nem marad csomókban a fésűnkben, sem pedig a padlón. A pici, letöredezett daraboktól is elköszönhetünk, nem kell többé lesepregetnünk őket a pulcsinkról. Csak az egészséges, selymes tincsek maradnak velünk.

A regenerálást és a puha tapintást az aktív és elég érdekes összetevőknek köszönhetjük, úgy mint tejprotein, aminosavak, tölgykéreg kivonat, komló és bojtorján kivonat. A Pro Hair termékcsalád tehát nem szűkölködik különlegességekben, próbáld ki őket Te is!

A Bulgarian Rose webshopot ITT találod!

Bulgarian Rose Magyarország a Facebookon!

No Comments