Advertisement

Kígyóméreggel a ráncok ellen? Az új őrület már nálunk is kapható, és működik…

Az elmúlt évek vívmánya, a botox, a celebritások és valódi hírességek között is megosztó véleménnyel bír. Azonban van megoldás a ráncok ellen izombénítás nélkül is. És akár a te fürdőszobádba is berakhatod.

Létezik, hogy még nem tudod, mi is az a botox? Ez:

A botulinum toxint a ráncképződésért felelős izmokba fecskendezik, így időlegesen, de az eljárással blokkolható a ráncok kialakulása.

Azonban létezik egy jóval humánusabb módszer, amely számunkra is elérhető!

Ebben az évben jelent meg egy magyar kozmetikai manufaktúra, a Brilla kínálatában a SYN-AKE arckrém, amely kíméletesen dolgozik a ráncok ellen. Látványosan csökkenti a kialakult ráncokat, illetve meggátolja továbbiak megjelenését, elmélyülését. Elsősorban a mimikai ráncokra hat: a szem,  száj, homlok, nem kívánatos redők körüli izmokat stimulálja.

Mi az a SYN–AKE?

A botox természetes alternatívája.

A SYN-AKE egy botoxhatású ránctalanító arckrém, a 2017-es év újdonsága a kozmetikai piacon. Ez a templomi viperák mérgének ránctalanító összetevőjét utánzó, szabadalmaztatott hatóanyag, amellyel régóta foglalkoznak már az orvostudományban is. Tulajdonképpen ez egy lágy botox. A krém hialuronsavat, továbbá avokádó és kókusz olajat tartalmaz, amelyek szintén segítik a fiatalos arcbőr megőrzését.

A SYN-AKE egy peptid szabadalmi neve, amelyet tripeptid-3 vagy dipeptid-diamino-butiroil-benzil-amid-diacetátnak is neveznek. Syn-Ake egy szintetikus neuropeptid Wagler-bambuszvipera mérgében található Waglerin-1 peptidhez hasonló hatással bír.

Hogyan működik?

Nem a bőrfelszín alá kerül injekció segítségével a hatóanyag, hanem a bőrfelszínét krémezzük vele, és ott szívódik fel. Olyan módon működik, mint a botox: ellazítja az izmokat és ezáltal csökkenti a ráncokat.

Kik számára ajánlott?

A harmincöt feletti korosztálynak készült elsősorban.

Miért a SYN-AKE?

Mert a SYN-AKE egy megszelídített alternatívája a botoxnak.

Anti-aging hatása miatt közkedvelt a ránctalanító arckrémekben. Az arcizmok összehúzódása során kialakuló és elmélyülő ráncok ellen kiváló fegyver. A pozitív változás már néhány alkalommal való használat során is szemmel látható.

Hogyan használjuk?

Napi kétszeri használata javasolt a kívánt hatás elérésért. Airless adagolóval könnyedén kimérhetjük a használni kívánt mennyiséget. Az airless kiszerelésének köszönhetően egy csepp sem vész kárba! Könnyen felszívódó, lágy, fehér krém, amelyet akár smink alá is tehetünk.

A ráncok megjelenése egyáltalán nem kínos, sokkal inkább természetes folyamat. Sőt, érzelmeink kifejezéséhez elengedhetetlenek a mimikai ráncok! Azonban azzal sincsen gond, ha valaki szeretné a ráncok elmélyülését megelőzni, késleltetni. Drasztikus beavatkozások helyett használjunk inkább natúrkozmetikumot!

A Brilla Manufaktúra több kiváló produktumot hozott már létre, ezért bátran ajánljuk egyik újdonságát, a SYN-AKE ránctalanító arckrémet.

A terméket ITT találod!

Ki az, aki mindezt elkészíti? Ismerd meg jobban:

“A fiaim a kezdetektől aktívan részt vettek a vállalkozás működésében!”

Nyitókép forrása

gsbox_banner

No Comments